Най-щастливото семейство от осем: Кърк Камерън и Челси Noble имат 6 деца, 4 от които са осиновени

Кърк Камерън и съпругата му Челси Нобъл са заедно от 1991 г. Двойката осинови 4 деца и приветства 2 биологични. Вижте прекрасните снимки!

Кърк Камерън и съпругата му Челси Нобъл станаха поразени за първи път на снимачната площадка на филма, Пълна къща . По-интересното е, че двамата се срещнаха за първи път, когато изиграха влюбените герои в американския ситком със заглавие Нарастващи болки .

След четири години романтика Камерън и Нобъл радостно завързаха възела в интимна церемония. Актьорът толкова много обожава жена си, че дори отказва да целуне друга жена на снимачната площадка на Огнеупорен , така че създателите на филма помолиха Челси да се облече като женски герой и заснеха сцената в силуета. Колко възхитителен е?Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кърк Камерън (@kirkcameronofficial) на 27 септември 2017 г. в 10:04 ч. PDT

Децата на Челси Нобъл и Кърк Камерън

Пет години след брака Камерън и Нобъл решават да осиновят първото си дете Джак. По-рано двойката взе и трима други - Изабела, Ана и Лука.

Въпреки четирите осиновени деца, Челси и Кърк също посрещнаха две биологични деца, дъщеря Оливия и син Джеймс.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от A H N A C A M E R O N (@ahnacameron) на 1 април 2019 г. в 8:45 ч. PDT

Въодушевените родители са толкова доволни от своето потомство, че актьорът дори не помни кой е осиновен и кой не. Кърк заяви :

Те са просто моите деца. Буквално забравям кой е осиновен и кой не. Наистина не изглежда така. Те са моите деца, аз съм техният баща, а Челси им е майка. Това е просто чудесен, прекрасен начин не само да създадете семейство, но и да задоволите истинска нужда в живота на толкова много от тези сираци.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от LUKE CAMERON (@ lukecameron4) на 28 февруари 2019 г. в 12:58 ч. PST

Да имаш шест деца под един покрив може да бъде много, но всъщност е пълно със забавление, наслада и признателност. По-важното е, че Челси Нобъл и Кърк Камерън се отнасят еднакво към всяко от децата си.

Кърк Камерън и Челси Нобъл върху семейството им

  • Нобъл и брат й също бяха осиновени, така че тя винаги е изпитвала страст към осиновяването и помагането на тези, които се нуждаят от семейство.
  • Кърк и Челси първо осиновиха деца, за да не мислят, че са втори избор.
  • Те са щастливи, че имат разнообразно и голямо семейство.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Бела Камерън (@_bellacameron_) на 25 декември 2019 г. в 10:59 ч. PST

Израснал като Камерън

През април 2019 г. най-голямата дъщеря на Челси и Кърк, Исебала „Бела“ Камерън говореше за израстването в семейство и за важността на тяхната специална връзка.

В кратко видео 22-годишната жена заяви, че винаги е ценила и обичала колко значимо е било семейството за родителите ѝ. Бела добави, че Кърк е направил всичко, за да покаже на семейството си, че винаги е на първо място. Вижте сълзливата реакция на актьора по-долу около 1:53!

Съгласни сме с камерунците - семейството винаги е приоритет. Ние никога не избираме родителите си и никога не избираме децата си, но това, което трябва да направим, е да приемем всички такива, каквито са и да се опитаме да изградим сигурна и приятелска връзка. Да имаш любящо и грижовно семейство до себе си е една от Божиите благословии в този свят и ние трябва да бъдем благодарни за това завинаги.

Деца на знаменитости Знаменитости Двойки знаменитости Подкрепа за семейството
Популярни Публикации