Постоянното разбиване на сърцето на „Щастливи дни“ и 4 неуспешни брака на Линда Пърл: От сина на Лусил Бол до 3 други мъже, които за кратко откраднаха сърцето й

Звездата от „Щастливи дни“ и „Матлок“ Линда Пърл (р. 1955 г.) така и не успя да намери сродната си душа, но през живота си обичаше четирима забележителни мъже, включително сина на Люсил Бол, Деси Армаз-младши.

Линда Пърл е тежка категория на американската телевизия. Тя е известна с главните си роли в Щастливи дни , Матлок , както и поддържащи роли в такива предавания като Офиса , оригинала Хавай Пет-О , Любовна лодка , и много други.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Linda Purl (@lindapurl) 2 Май 2019 в 12:34 PDT

Докато кариерата на Пърл е много успешна, личният й живот оставя много да се желае. Нека научим повече за браковете и сърдечните съкрушения на Линда.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Linda Purl (@lindapurl) 24 октомври 2019 г. в 1:03 ч. PDT

Четирите неуспешни брака на Линда Пърл

Зашеметяващото Щастливи дни звезда се е женила четири пъти през живота си, но всички синдикати са завършили с развод.Най-известният брак на Линда беше с Деси Арназ-младши, син на Лусил Бол и Деси Арназ. Двойката завърза възела през 1980 г., но се разведе една година по-късно, през 1981 г. Двамата останаха приятели и все още поддържат връзка.

Седем години след разпадането на първия й брак, Пърл каза „Аз го правя“ на сценариста Уилям Бройлс-младши. Двамата бяха женени от 1988 до 1992 г.

Накрая, през 1993 г., Линда срещна мъж, който ще й даде дете. Сценаристът и продуцент Александър Кари и Пърл имат син Луций през 1995 г. Двамата остават заедно до 1999 г., но дори едно дете не може да спаси любовта им.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Linda Purl (@lindapurl) 5 юни 2014 г. в 9:23 PDT

През следващите 7 години Линда беше сама, но съдбата имаше още един мъж, запазен за нейното сърце. През 2006 г. телевизионната звезда се омъжи за Джеймс Винсън Адамс, но за пореден път не им беше писано да издържат и се отказаха от нея през 2011 година.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Linda Purl (@lindapurl) 11 януари 2014 г. в 10:18 PST

Любовта на живота на Линда

Има един мъж, който остана в живота на Линда Пърл в момента, в който той влезе в него - нейният син Луций.

Линда и Луций са невероятно близки и прекарват много време заедно. Известната актриса се отказа от романтичните връзки след четвъртия си развод, така че сега посвещава свободното си време на сина си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Linda Purl (@lindapurl) 2 януари 2014 г. в 1:59 PST

Луций също е доста изглеждащ!

Знаменитост
Популярни Публикации