Звездата на 'Хавай пет-0' Алекс О'Лоулин е лудо влюбен в съпругата си модел Малия Джоунс след пет години брак

Последната актуална новина 'Хавайските пет-0' звезда Алекс О'Лоулин е лудо влюбен в своята съпруга модел Малия Джоунс след пет години брак във Фабиоза

Кой казва, че любовта избледнява с времето? След пет години брак, Хавай Пет-О звездата Алекс О'Лофлин все още е влюбен в своя модел и сърфистка съпруга Малия Джоунс.

Любовната история на Алекс и Малия

Двойката се срещна чрез общи приятели, когато Малия току-що се прибра от Сидни, а Алекс се премести в Хавай, за да започне работа по Хавай Пет-О . Според модела това била любов от пръв поглед.

Актьорът и модел направиха официалния си дебют на червения килим като двойка на 9-ия годишен гала-ден G'Day USA в Лос Анджелис Black Tie Gala през януари 2012 г. До октомври 2012 г. О'Лофлин и Малия посрещнаха първото си дете заедно, син Лъв .

На 18 април 2014 г. О'Лофлин тихо се ожени за Малия на Хаваите. И двамата имат по едно дете от предишни връзки.

Актьорът има син Саксон, докато Малия също има син Спайк. В момента Алекс и семейството му живеят на Хаваите, където той снима Хавай Пет-О.

Животът на Алекс О'Лоулин

Роденият в Канбера, Австралия, актьор някога е бил сериозен претендент за ролята на Джеймс Бонд. Той е известен с ролята си на лейтенант-командир Стив Макгарет Хавай Пет-О, която играе през последните осем години.

През 1997 г. О’Лофлин по това време има дете от приятелката си. По-късно той излиза с Холи Валанс, австралийска певица и актриса. Двамата се разделиха през 2009 г., след много години заедно.

42-годишният актьор е и посланик на Donate Life America, алианс с нестопанска цел на националните организации.

От сърфист до дизайнер на бански костюми и майка

Камерата обича Малия още от тийнейджърката си, хващайки вълни в Роки Пойнт. Ежедневното сърфиране стана норма за Малия и нейните трима по-малки братя, след като семейството й се премести на Северния бряг.

На 15-годишна възраст съпругата на О’Лофлин печели шампионата на САЩ за аматьорски сърф. Беше се превърнала в професионалист до 16. След това светът на моделите почука.

През 2009 г. връщането й на Хаваите след раждането на най-големия й син официално започна следващата глава в кариерата си - тя се зае да разработи своя етикет за бански костюми.

42-годишният все още от време на време се подписва на концерт, но моделирането отстъпва на семейния живот на съпруга и майка на две деца. Малия приписва на O’Loughlin, който според нея е най-големият поддръжник на нейната линия.

Не са ли мечтана двойка? Пожелаваме на щастливата двойка повече любов в брака им!

Популярни Публикации