Звездата от 'Хавай пет-о' Алекс О'Лоулин е практически татко на 2 сина и 1 доведен син: 'Това е като фабрика за мъже в къщата!'

Синът на Алекс О'Лоулин Саксон е роден през 1997 г. и е най-възрастният в семейството. О'Лофлин също има доведен син Спайк, а най-малкото му момче Лъв е родено през 2012 г.

Австралийската сензация Алекс О'Лофлин е най-известна на публиката като лейтенант Стив Макгарет от хитовия сериал на CBS Хавай Пет-0 .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Alex O'Loughlin (@_alexoloughlin__) 16 октомври 2019 г. в 10:24 PDTВ реалния живот обаче Алекс не прилича на работохоличния си характер. Телевизионната звезда всъщност е отдаден семеен човек. И така, какво знаем за голямото и щастливо семейство на О'Лофлин?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Alex O'Loughlin (@_alexoloughlin__) 11 Фев 2019 в 3:18 PST

Децата на Алекс О'Лоулин са всичко за него

Хавай Пет-0 звезда е горд татко от трима сина. Първото си дете, син Саксон, Алекс има през 1997 г. с тогавашната си приятелка. За съжаление нещата не се получиха между О'Лофлин и майката на Саксон, но актьорът беше посветен да бъде добър баща на момчето си.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Saxon O'loughlin (@saxonloughlin) 16 септември 2016 г. в 2:33 PDT

През 2012 г. Алекс посрещна още едно момченце Лъв с Малия Джоунс, за която се ожени през 2014 г. на Хаваите.

Омъжвайки се за Малия, О'Лофлин също става баща на сина си от предишна връзка. Алекс посрещна сина на съпругата си Спайк с отворено сърце и обича да отглежда момчетата си. Както веднъж каза на Елън Дедженерис:

Това е като фабрика за мъже в къщата!

Като цяло Алекс О'Лофлин се чувства като най-щастливият мъж на света с толкова красива съпруга и прекрасни синове. Той купи къща на Хаваите за семейството си и я обнови сам.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Hawaii Five 0 ‍️ (@fiveo_ohana) 29 октомври 2017 г. в 5:32 ч. PDT

Семейството на О'Лофлин живее в истински островен рай, това не е ли мечта?

Знаменитост
Популярни Публикации