„Никога не е съжалявал“: Бившата приятелка на Род Стюарт все още е разтревожена заради срамната си изневяра

Родената в Швеция актриса Брит Екланд не е простила на Род Стюарт, че й е изневерил. Двойката излиза само с 2 години, но тя все още помни миналото. Прочетете нейното интервю.

Род Стюарт излизаше с Брит Екланд само две години, но той съсипа живота й завинаги. Неуспешният роман толкова силно засегна жената, че все още й е трудно да забрави миналото.

Бързи факти за Брит Екланд:  • Тя е популярна актриса, родена в Швеция.
  • Първият й съпруг, комикът Питър Селърс, получил сърдечен удар в леглото в брачната си нощ.
  • Тя има три деца: дъщеря Виктория и синовете Ник и Томас.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Britt Ekland (@brittekland) на 9 януари 2020 г. в 14:14 ч. PSTБрит Екланд и Род Стюарт

Бившата приятелка на Род Стюарт все още му е ядосана, че й е изневерил. В интервю с Събитието по пощата в неделя списание , Брит Екланд:

Той никога не каза съжалявам. Никога. Иска ми се да беше. Мисля, че това би довело до края му. Мисля, че е справедливо да се направи това.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Rock Gallery (@therockarchive) на 11 март 2019 г. в 3:56 ч. PDT

Колкото и да е странно, високопоставената актриса се срещаше за кратко с Джордж Хамилтън през 1972 г., а съпругата му Алана по-късно щеше да го остави за Род Стюарт, когато певицата излизаше с Брит (1975–1977).

Алана стана първата съпруга на певеца и те бяха заедно от 1979 до 1984 г., като родиха две деца Кимбърли и Шон. Странно, нали?Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Sonic Editions (@soniceditions) на 10 януари 2020 г. в 7:35 ч. PST

Род Стюарт е неверник

Оказа се, че измамата на Брит Екланд не е единичният случай. Той си спомни приятелката си, Кели Емберг , който по това време е бил бременна с детето си. Всичко се развиваше добре между тях, докато тя не го хвана в измама. След изневярата Род я моли да му прости и да се върне, което според съобщенията тя е направила. Е, поне той се извини.

Настоящата му съпруга Пени Ланкастър се твърди, че е добре с миналото му. Стюарт каза: „Това е моята история и не можете да променяте историята“, така че бракът му не е бил разрушен поради многобройните му изневери.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пени Ланкастър (@ penny.lancaster) на 9 декември 2019 г. в 3:50 ч. PST

Пише: „Веднъж измамник, винаги измамник“. Вярвате ли в този цитат? Или мислите, че човек може да се промени с истински любовник? Изглежда, че рокаджията от A-списъка е щастливо женен за жена си и всичко е наред. Това обаче не променя факта, че бившите на Род Стюарт му простиха и забравиха за сърцето.

Знаменитости Двойки знаменитости Скандал за знаменитости
Популярни Публикации