„Той не ми е татко, той е моето гадже:“ 23-годишният мъж защитава любовта си към 56-годишното гадже срещу постоянна критика

23-годишен мъж говори за разликата във възрастта в отношенията си с 56-годишното си гадже. Двойката настоява, че са влюбени, въпреки че изневеряват на миналото.

Има ли голямо значение разликата във възрастта във взаимоотношенията? Има много причини, поради които хората могат да бъдат загрижени, когато има голяма възрастова разлика между двойка. Според eHarmony , един от тях е свързан със здравето и жизнеността.

Когато единият партньор е значително по-възрастен от другия, има възможен проблем двамата да не са подходящи по отношение на здравето и енергията.Има и други неща, които трябва да обмислите, включително идеята за създаване на семейство. Много възрастни партньори може вече да имат собствени семейства, докато по-младото току-що започва. Всички тези и много други проблеми винаги са били причина за безпокойство, когато има значителна разлика във възрастта сред двойките.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Kayleb (@kaylebalexander) на 22 април 2018 г. в 11:55 ч. PDT

Любовна история на възрастовата разлика

В Бакрофт YouTube видео озаглавен Той не е моят татко, той е моето гадже , 23-годишен мъж на име Кайлеб Александър защити любовта си към 56-годишния си красавец Марк Никълс.Кайлеб беше на 17, когато срещна Марк за първи път чрез приложение за запознанства. Въпреки че между тях има 33-годишна разлика във възрастта, двамата са убедени, че тяхната любов един за друг е силен и траен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Kayleb (@kaylebalexander) на 14 септември 2017 г. в 9:37 ч. PDT

Във видеото двойката разкри за това колко сърцераздирателно е за тях да бъдат оценявани негативно за връзката си. Кайлеб каза, че го притеснява, когато хората предполагат, че Марк е някакъв педофил или когато хората коментират, че връзката им по някакъв начин е неестествена.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Kayleb (@kaylebalexander) на 28 март 2017 г. в 18:51 ч. PDT

Марк каза, че е недоволен и от критиките, особено защото вярва, че това, което той и Кайлеб изпитват един към друг, е силно и трайно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Kayleb (@kaylebalexander) на 4 април 2017 г. в 11:07 ч. PDT

Едно от нещата, които предизвикаха още повече критики, беше, че Кейлеб избра да застане до приятеля си, след като изневери. По-младият любовник разкри, че е намерил съобщения от някой, с когото Марк е имал дълготрайна връзка, но двойката каза, че се опитват да се справят, защото се обичат.

Реакции на двойката и възрастта им

По-голямата част от коментиращите заявиха, че са по-загрижени от измамата, отколкото от възрастовата разлика в отношенията между тях.

Barcroft TV / YouTube

@ Jiwoo’s Bitch / Stream Dumb Litty:

Единственият ми проблем е, че той остана с този човек, след като му изневери.

Barcroft TV / YouTube

@ Рейчъл Милър:

Разликата във възрастта не е свързана, но странното измамно видео е.

@ Джон Деначи:

Проблемът ми е, че той беше на 17, когато се срещнаха, и този приятел му изневери.

Barcroft TV / YouTube

@Hannah Brown Cow:

Измамата е отвратително, че е двойка, не е така. Толкова тъжен той остана.

Barcroft TV / YouTube

Нито една връзка не е перфектна и въпреки че отвън хората не мислят, че Марк и Кейлеб са подходящи един за друг, важно е само да вярват в любовта си. Така че, независимо от критиките и притесненията, тези двамата продължават да вярват, че са предназначени.

Връзки Реалити предавания
Популярни Публикации