‘Той беше царят на всичко.’ Рита Морено казва кой беше по-добър - Марлон Брандо или Елвис Пресли

Последната актуална новина „Той беше царят на всичко.“ Рита Морено казва кой беше по-добър - Марлон Брандо или Елвис Пресли за Fabiosa

Рита Морено, 86-годишната актьорска икона, винаги е била в центъра на вниманието на всички. Тя е много красива и стилна и на нейната възраст изглежда прекрасна както винаги.

gettyimagesНаскоро Рита изненада обществеността, като избра необичайна рокля за наградите Оскар за 2018 г. По времето, когато колегите й не знаеха какво да облекат на толкова голямо събитие, Рита реши да рециклира роклята си от Оскар от 1962 г.Докато бях гост в Шоуто на Уенди Уилямс , Рита Морено разкри една от най-големите си тайни. Тя говори за известните си връзки с Марлон Брандо и Елвис Пресли и каза кой е по-добър.

gettyimagesКогато си спомняше аферата си с Брандо, Рита каза:

Той беше царят на всичко. Всичко.

След известно време Брандо започна да й изневерява и Рита се съгласи да излезе с Елвис. Но кой е по-добър? Рита каза:Това е като да сравняваш 2-годишно дете и краля!

gettyimages

Шоуто на Уенди Уилямс / YouTube

Рита си спомня, че Елвис е бил много срамежлив и го нарича „ наистина сладък приятел. '

Рита Морено е много силна и вдъхновяваща жена, която винаги достига целите си. По време на едно от последните си интервюта тя каза:

Това, което казвам на моя gente [хора], е да се придържам и да си спомня кои са, да се гордея с това кои са и да продължа да говоря. И продължавайте да се оплаквате, и просто никога - никога не се отказвайте. Това така или иначе винаги е било моят девиз. Моят девиз винаги е бил „постоянство“ - постоянство. И това е, което трябва да направим.

gettyimages

gettyimages

Тя определено заслужава да бъде наричана холивудската икона.

Популярни Публикации