Хенри Кавил рискува възможна слепота и дехидратация за трансформацията си 'Вещицата'

Хенри Кавил направи някои големи физически промени в себе си, за да постигне известната си роля във „Вещицата“. Без съмнение, неговият герой има почти перфектно тяло, но докъде трябваше да стигне Хенри, за да постигне това.

Хенри Кавил е сърцераздирателно красив и това е още по-очевидно за ролята му на Гералт от Ривия в поредицата Netflix, Вещерът .

Подобно на много актьори, Хенри трябваше да направи много физически корекции в себе си, за да изглежда по-скоро като своя характер. Но далеч от всички тези промени, как всъщност изглежда актьорът?Физическа информация

Ролята на „Вещицата“ на Хенри Кавил го накара да изглежда доста буен и жилав. Той изглеждаше напълно подходящ за това, като се има предвид неговата реална статистика на тялото.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хенри Кавил (@henrycavill) на 5 септември 2018 г. в 15:33 ч. PDT

Според UK Express , 36-годишният актьор е висок 6 фута 1 инч. Съобщава се също, че той тежи 203 килограма.Височината и теглото на Хенри Кавил ни казват, че той вече има тяло на холивудски парче.

Рискувайки възможна слепота за Вещерът

Актьорът беше доста открит за някои от решенията, които трябваше да вземе, за да се впише в ролята си в сериала. За едно нещо той призна, че трябва да рискува евентуална слепота поради контактните лещи, които трябваше да носи, за да изглежда точно като неговия характер.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Henry Cavill Nation - FANPAGE (@hcavillnation) на 8 януари 2020 г. в 4:34 ч. PSTВ интервю с Метър , Хенри призна, че лекарите са го предупредили срещу продължителното използване на цветните контакти, които трябва да придадат на очите му жълтия оттенък на Гералт. Той обясни, че частта от очите му, която е била покрита от контактите, е трябвало да бъде изложена на кислород.

И така, ако го прикривате, не получавате кислород и за дълъг период от време ще навредите на очите си. Просто не си струва.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хенри Кавил (@henrycavill) на 1 юли 2019 г. в 7:09 ч. PDT

Хенри не послуша очния си техник, който продължаваше да настоява, че не трябва да носи контактите дълги часове. Предполагаше, че тя е прекалено драматична, докато той не преживее, когато страда от силни болки и сърбеж в очите. Това, ако не се лекува, може да доведе до слепота.

Актьорът каза:

Така че контактите, колкото и да бяха готини, дойдоха с някои предизвикателства!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хенри Кавил (@henrycavill) на 7 април 2019 г. в 17:54 PDT

Рискова дехидратация

Освен че променя цвета на косата и очите си, Хенри също трябваше да преобрази цялото си тяло за ролята си. Това изискваше и някои крайни мерки, които включваха дехидратация.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хенри Кавил (@henrycavill) на 27 ноември 2017 г. в 4:33 ч. PST

Докато се появяваше в шоуто на Греъм Нортън, актьорът разкри, че в дните, водещи до заснемането на сцените му, той драстично ще намали приема на вода до точката, че в предния ден изобщо няма да вземе никаква вода.

Той каза, че целта му е да се увери, че няма да задържа никакво водно тегло и кожата му е изцяло постна.

Тренировка „Вещицата“ на Хенри Кавил

Що се отнася до тренировката му, Хенри разкри някои от методите си Мъжко здраве .

  • Той разкри, че е правил това, което е известно като кардио на гладно, което всъщност означава, че е имал леки тренировки и тренировки на празен стомах. „Това е само 20 минути, така че не е много изтощително. '
  • Хенри призна, че е бил в най-добрата форма на живота си благодарение на работата с холивудския треньор Дейв Риенци.
  • Други тренировъчни сесии, които той прие, включваха стационарен мотор, високи колене, изпадания и така нататък.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хенри Кавил (@henrycavill) на 21 декември 2018 г. в 16:17 ч. PST

Хенри Кавил е всеотдаен актьор, така че никой не може наистина да го обвинява, че е стигнал до крайности, за да изобрази характера си по възможно най-добрия начин. Разбира се, той перфектно прикова маниерността и коравата личност на своята роля. Но той също така гарантира, че тялото му също е на ниво. За съжаление това означаваше, че той трябваше да поеме няколко риска. Добрата новина е, че той беше заобиколен от експерти, които помогнаха да се гарантира, че е добре.

Въпреки това, ако мислите да опитате тези методи, много е важно първо да говорите със здравен специалист.

Знаменитости Филми
Популярни Публикации