Ангелската дъщеря на Хенри Уинклер Зоуи го кара да се чувства като най-гордия татко на света

Хенри Уинклер е горд татко с три деца, но дъщеря му Зоуи заслужава цялото внимание на света.

Известният актьор Хенри Уинклер , кого може би по-добре познавате като Fonzie Щастливи дни , е горд баща на три деца: Зоуи Емили (родена през 1980 г.), Макс Даниел (родена през 1983 г.) и доведен син Джед.В тази статия искаме да насочим вниманието си към най-голямото дете на Уинклер, дъщерята Зоуи, тъй като то е повече от заслужено.

Зоуи Уинклер е всеотдайна активистка

Най-голямото дете и единствена дъщеря на Хенри Уинклер Зоуи е едно от малкото деца на знаменитости, решили да използват славата на родителите си завинаги и за нас това е само глътка свеж въздух.

Зоуи Емили е основател на „Това е за човечеството“, социална кампания, насочена към повишаване на осведомеността относно децата, отделени от родителите си на границата.На въпроса какво я подтикна да стане социален активист, Уинклер каза СОЛ списание :

Седях в леглото си една нощ и видях първата светкавица за новини за децата, отнети от родителите им на границата - в децата, аз видях собствените си деца и в родителите, аз видях себе си. Тези проблеми с горещите бутони, които създават толкова много емоции, могат да се почувстват поразителни и е по-лесно да изключите телевизора или да погледнете встрани - но по някаква причина имах обратен отговор и почувствах, че трябва да направя нещо веднага.Кампанията на Зоуи организира набиране на средства и дава глас на засегнатите семейства. Хенри трябва да е толкова горд!

Тя също е прекрасна съпруга и майка

Но животът на Зоуи Емили е много повече от борба със социалната несправедливост. Уинклер е женен за актьора Роб Рейнис и имат три красиви деца заедно.

Роб и Зоуи бяха създадени през 2005 г. Тогава Зоуи беше учител в предучилищна възраст и една от майките на ученика й знаеше, че приятелят й Роб ще хареса сладкия възпитател.

През 2008 г. Рейнис знаеше, че иска да бъде с Зоуи завинаги и затова предложи. Двойката се ожени през 2009 г. за гигантската наслада на Хенри Уинклер.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от This Is About Humanity (@thisisabouthumanity) 20 юли 2018 г. в 8:23 PDT

Зоуи и Роб са горди родители на три деца:

  • Син Ейс, роден през 2012 г .;
  • Втори син, роден през 2015 г. (име неразкрито);
  • Трети син, роден през 2017 г. (име неразкрито).

Хенри Уинклер е повече от горд с децата си

С дъщеря като Зоуи може би си мислите, че Хенри Уинклер е най-гордият баща наоколо и ще бъдете прави. Когато го попитат с какво се гордее най-много като баща Живот на татко уебсайт, - отговори известният актьор :

Че децата ми са станали прекрасни граждани по света.

Хенри Уинклер Бари (2018) / Alec Berg Productions

Както вече знаем, Зоуи Емили е бивша учителка, която сега се бори с благородната кауза. Ами другите деца на Уинклер? Не се знае много за неговия доведен син, но синът му Макс вече е доста завършен режисьор. Той има няколко представени филма във филмографията си и често действа като гост-режисьор в различни ситкоми.

Популярни Публикации