Главата й беше като пъпеш: Звездата от „NCIS“ Поли Перет имаше страховита алергична реакция, след като боядиса косата си в черно

Последни актуални новини Главата й беше като пъпеш: Звездата от „NCIS“ Поли Перет имаше страховита алергична реакция, след като боядиса косата си в черно в Fabiosa

Популярната американска актриса Поли Перет, известна най-вече с ролята си на Аби Скиуто в американския сериал NCIS , разкри, че боядисва косата си от десетилетие по време на интервюто си с кралица Латифа.Поли Перрет има красива черна коса и е трудно да си я представим с друг цвят. Между другото, актрисата също отвори, че първоначално е руса. Можете ли да си представите това?

Въпреки това, по време на един от опитите на Перрет да боядисва косата в черно, се случи странна реакция, която я накара да изглежда неузнаваема.Необичайна алергична реакция

Поли Перрет разкри, че някога е имала наистина страшна алергична реакция, която е накарала главата й да изглежда като пъпеш. Тя започна да изпитва силен оток и се чувстваше като кошмар.

Другата половина на лицето ми беше станала два пъти по-голяма от главата ми.Актрисата реши да публикува снимката на алергичното си лице в акаунтите в социалните мрежи, за да предупреди феновете за опасността от рутината за красота.

Актрисата също така описа процеса на проверка дали имате алергична реакция към конкретната боя за коса или не. Поли Перрет се опитва да направи всичко, така че феновете й да не получат същото ужасно изживяване, каквото е имала тя.

Най-важното за мен е, че всеки, който боядисва косата си, особено в черно, трябва да е наясно със симптомите

Джейкъб Офенбергер, алергологът в Медицински център Нортридж, каза:

Ако имате боя за коса и на следващия ден или в деня след като започнете да имате сърбеж и започнете да виждате зачервяване или [екзема] тип лезия, това означава, че имате алергична реакция към това умиране . Ако не правите нищо, следващия път, когато направите боя за коса, ще се влоши.

За щастие, Поли Перрет открива безопасния начин да запази косата си черна.

Поли Перрет има страшна алергична реакция, когато се опита да боядиса косата си, и сега повишава осведомеността, за да предотврати подобни случаи в бъдеще.

Популярни Публикации