'Херкулес' Кевин Сорбо намери своята перфектна жена на снимачната площадка на филма и е с нея от 22 години

Кевин Сорбо се влюби в съпругата си на 22 години моментално. Те споделят три деца и изграждат брака си по много ключове. Разберете как са създали най-щастливия брак в Холивуд.

Кевин Сорбо стана звезда през 90-те години. Всъщност K-Sorbs прекара три години, препъвайки се по целия свят, докато моделира за печатни реклами и позира за над 150 реклами, преди да направи пробив във филм от 1995 г., Херкулес: Легендарните пътешествия .

Най-скъпата съпруга на Кевин Сорбо е била до него през всички ниски и високи нива. Научете повече за тяхната любовна история, брак и семеен живот.Гети изображения / Идеално изображениеКевин Сорбо и съпруга

И Кевин, и съпругата му Сам незабавно бяха привлечени един от друг при първата среща. Холивудската звезда и любимата му се влюбиха на снимачната площадка на Херкулес епизод, Принц Херкулес .

Гети изображения / Идеално изображениеКевин Сорбо и Сам Дженкинс започнаха да излизат и скоро се сгодиха. Краткосрочният годеж се превърна в заслужена и романтична сватбена церемония година по-късно. В CBN интервю , Херкулес звезда приветливо заяви:

Започнах да мисля за огради и деца и бях като сериозно! Не мога да повярвам, че ви казвам това. Но да. Помислих си: „Познавам я един ден!

Гети изображения / Идеално изображениеЗа щастие двойката споделя същите духовни ценности, които им помогнаха да „определят приоритетите си“, когато се ожениха. Говорейки с д-р Баер , Кевин Сорбо призна, че е израснал християнин, но Сам е отгледан като евреин от родители атеисти.

Години преди двамата да се срещнат през 1997 г., Сам Дженкинс намери Христос „в средата ми на двадесетте“ и след това намери църква. Някои други неща, които са им помогнали да изградят брак, са:

  • никога да не оставате на разстояние повече от две седмици;
  • подпомагане на взаимните кариерни пътища;
  • констатацията включва и жертви, дори ако това означава да се откажете от някои проекти или кариерни неща.

Сам казах :

Като християни, ние намираме жертвите като най-големите дарове.

Гети изображения / Идеално изображение

Текущ живот

Не виждаме много от Кевин Сорбо и Сам Сорбо по филмите, но животът им е доста натоварен в наши дни, както индивидуално, така и съвместно. Двойката присъства на някои премиери на филми и говорещи ангажименти и веднъж направиха заедно основан на вяра драматичен филм.

Колкото обаче са по-отворени в своите гледни точки, толкова повече се чувстват отдалечени от холивудския живот. Кевин и Сам също иск те никога не са се грижили за звездните партита с предсказуемите клики и предпочитат да прекарват време с деца, Бредън, Шейн и Октавия.

Гети изображения / Идеално изображение

Кевин и Сам Сорбо са женени от 1998 г. и никога не са искали да си тръгнат. Най-важното за тях е изграждането на стабилна връзка, основа на вяра и здрав брак между членовете на семейството. 22-годишният им романс се равнява на 3000 години в Холивуд поради успешните им години като двойка. Затова намираме сорбосите за отличен пример за всички нас!

Деца на знаменитости Знаменитости Двойки знаменитости Връзки Любовна история
Популярни Публикации