„Той е моят принц“: Съпругата на Дик Ван Дайк, Арлийн, Защо тя избра да се омъжи за мъж на 46 години по-възрастен от нея

- „Той е моят принц“: Съпругата на Дик Ван Дайк, Арлийн, Защо тя избра да се ожени за мъж на 46 години по-възрастен от нея - Знаменитости - Fabiosa

Връзката на Дик Ван Дайк и Арлин Силвър и последвалият брак станаха заглавия преди няколко години и днес хората все още гледат на двойката и се чудят каква страхотна двойка правят.

Обвързване на възлите

На възраст, когато повечето хора се отпускат и взимат нещата лесно, актьор и комик, Дик Ван Дайк реши, че е точното време да се ожени. През 2012 г., на 86-годишна възраст, той и Арлин Силвър, която по това време беше на 40 години, завързаха възела.gettyimagesХоливудската звезда обяви, ден след сватбата, че се е оженил за Арлин в избухване на момента церемония в църква близо до дома му. Той беше абсолютно развълнуван да каже:

Очаквам с нетърпение дълъг и щастлив брак.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Истинска холивудска любовна история: Джеф Бриджис и Сюзън Гестън празнуват 40-годишнината от бракаВан Дайк, който беше женен два пъти преди Арлин, каза, че е прегърбен от нейната красота „когато се срещнаха за първи път. Той я наел като свой гримьор, но те останали професионални до няколко години преди сватбата си.

gettyimages

Един от дългогодишните приятели на Ван Дайк съобщи, че актьорът е много доволен от новата си съпруга.gettyimages

Арлин Силвър за женитба за 86-годишен мъж

Както може да се очаква, Силвър започна да се подлага на известен контрол, тъй като бракът й със звездата направи новината. Хората бяха много любопитни за избора й на съпруг, който е близо половин век по-възрастен от нея.

gettyimages

През октомври 2013 г. тя се отвори Huffington Post за това колко много е обичала мъжа си и колко щастлив е бил бракът им.

gettyimages

Тя описа Ван Дайк като 'много забавно и каза, че и двамата се забавляват един с друг. Тя каза:

Това е абсолютна приказка !! Това е като съвременен Моята прекрасна дама . Всеки ден все още не вярваме, че това е нашият живот. Дик определено е моят принц!

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Любовна история на Сюзън Лучи и Хелмут Хубер: Честит брак, който трае 47 години

Възрастта е просто число

Друга двойка, която също е доказала, че възрастта не е пречка за щастливата връзка, е Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс. Преди 17 години хората бяха скептични, когато актрисата се омъжи за 25 години по-възрастен от нея. Виждайки обаче колко щастливи и влюбени са, трябва да признаем, че истинската любов няма възрастови ограничения.

Днес преди 17 години казах „правя“ на най-добрия си приятел и баща на нашия син на два месеца и половина. Мислех, че никога няма да стане по-добре от онзи ден, но се получи. Честита годишнина миличка, Майкъл. С вас, в живота ми, и Дилън и Карис, всеки ден може да бъде дванадесетчасово фантастично парти на площад в Ню Йорк. Обичам те. # любов # любов

Публикация, споделена от Катрин Зета-Джоунс (@catherinezetajones) на 18 ноември 2017 г. в 8:05 ч. PST

Едно от ранните ни срещи, боксова битка във Вегас! Хванахте ме в първия кръг. Честит рожден ден, скъпа.

Публикация, споделена от Катрин Зета-Джоунс (@catherinezetajones) на 25 септември 2017 г. в 4:12 ч. PDT

Едно нещо, на което са ни научили тези красиви двойки, е, че никога не е късно да намерим любов. В крайна сметка всичко, което всички искаме, е да намерим някого, с когото да прекараме остатъка от живота си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин споделят историята на техния успешен и дълготраен брак

Популярни Публикации