Високи токчета на 3-годишна възраст и дизайнерски облекла: Гардеробът на Сури Круз струва 3 милиона долара, докато мама Кейти насърчава любовта към модата

Последни актуални новини Високи токчета на 3-годишна възраст и дизайнерски облекла: Гардеробът на Suri Cruise струва 3 милиона долара, докато мама Кейти насърчава любовта към модата във Fabiosa

Сури Круз, дъщеря на Том Круз и бившата Кейти Холмс, привлича вниманието на обществеността от малка.В интервю от 2010 г. с Мари Клер , Кейти Холмс беше принудена да защити тригодишната си дъщеря срещу критици, които смятаха, че е неподходящо момиченцето да бъде забелязано на токчета.На тази възраст Сури вече беше изобразена с някои от най-луксозните дизайнерски тоалети и изискани обувки. Кейти обаче развенча вярата, че дъщеря й е разглезена холивудска нахалка, казвайки, че е много по-нормално дете, отколкото хората си мислеха.Кейти каза:

Събуждаме се и правим същото. Тя си върши работата. Мисля, че е много важно ... Тя трябва да си оправи леглото, трябва да занесе чиниите си до мивката, да сложи дрехите си в пералнята - знаете ли, тези основни неща.Скъп гардероб

Въпреки че Сури е само обикновено дете вкъщи, може да се каже, че голяма част от това, което е била облечена, е повече от средното дете, което може да си позволи.

През 2009 г., казаха източници Мари Клер че Кейти е твърдо решена да насърчи любовта на дъщеря си към модата. Съобщава се, че Сури е наследила чувството за стил на майка си и Кейти иска дъщеря й да се превърне в едно от най-модерните деца в Холивуд.

Как Кейти планираше да постигне това? Като харчите големите пари, разбира се.

Според Рафинерия29 , беше изчислено, че гардеробът на Сури струва огромни 3,2 милиона долара. Всъщност само нейната колекция обувки е била на стойност около 150 000 долара.

През 2012 г., докато се развеждаше с Том Круз, беше съобщено, че Кейти иска да направи основен ремонт на гардероба на дъщеря си и да избере по-опростени модни избори.

Според Мода, модните обувки и дизайнерските дрехи ще бъдат заменени с много по-„нормални“ модни парчета за детето.

Реакции

Тъй като докладите за стойността на гардероба на Сури бяха публикувани онлайн, хората не можеха да не коментират огромния брой.

Вниманието върху гардероба на Сури намалява с времето, тъй като, вярно на предположенията, нейният стил еволюира в нещо много по-подходящо, но също толкова стилно.

Популярни Публикации