Бащата на Спенсър Прат от 'The Hills' го помоли да промени фамилията си, за да премахне всяка асоциация

Бащата на Спенсър Прат Уилям се срамува от злодейската слава на сина си. Семейството на звездата от 'Хилс' искаше той да смени фамилията. Сигурно е било трудно за родителите му!

Родителите на Спенсър Прат нямаха опит в шоубизнеса. Сигурно им е било трудно да се справят с изкривената му реалност-звездна слава. Хората ги разпитваха за драматичните каскади на сина им на екрана, за които те нямаха представа.Семейното напрежение беше неизбежно при такъв сценарий.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от PrattDaddy.com (@spencerpratt) на 22 февруари 2019 г. в 8:34 ч. PSTХълмовете Бащата на иконата Уилям Прат е челюст, докато майка му Джанет е домакиня. Той има две сестри: едната е биологична, Стефани, а другата, Кристин е от предишния брак на майка му.Смутен баща

Докато разговаря с Брамптън Гардиън , Прат си спомни най-долния момент от живота си. След като завърши сериала на MTV, той и партньорката му Хайди Монтаг фалираха. Парите бяха изчезнали, но репутацията остана.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от heidimontag (@heidimontag) на 26 октомври 2019 г. в 14:11 ч. PDT

Уилям Прат се срамува от характера на сина си по телевизията толкова много, че наистина искаше да има някаква видима връзка с него. Спенсър уточни:

Баща ми, който е уважаван зъболекар, ме помоли да сменя фамилията си, защото трябваше да продължава да ме обяснява на хората. Бях депресиран; Качих 50 килограма.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от хълмовете (@thehills) на 28 юни 2019 г. в 17:00 ч. PDT

36-годишният мъж разказа Докоснете Седмично че винаги се оказва връщащ се към старите пътища Той иска да забавлява публиката и да изиграе фина роля просто ще бъде скучно. Независимо от това, той е на поправка. Спенсър има собствен син сега със съпруга Хайди.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от heidimontag (@heidimontag) на 14 октомври 2019 г. в 10:12 ч. PDT

Как загубиха богатството си?

Хайди се довери Хора списание, че искаха да бъдат в крак с други известни личности. Те започнаха с нетна стойност от 20 милиона долара.

Съпругата полага небрежно за дизайнерски гардероб, докато съпругът поддържа колекция от кристали за 1 милион долара. Те наемат бодигардове и щатен персонал. Скоро този балон се взриви!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от heidimontag (@heidimontag) на 12 август 2019 г. в 23:17 ч. PDT

Прат и Монтаг са възстановили съвместния си живот. Двойката участва в главната роля Хълмовете: нови начала. Мислите ли, че този път Спенсър би направил баща си горд? Звучи като добра възможност за помирение.

Реалити предавания
Популярни Публикации