Дъщерята на Kathy Najimy на звездата 'Hocus Pocus' е пораснала и ела, какво зашеметяващо!

Кати Наджими грабна вниманието ни с актьорските си умения. Тя също е майка и единствената й дъщеря Самия върви по нейните стъпки. Вижте как изглежда тази красавица днес.

Спомнете си Кати Наджими от Фокус-покус ? Тази великолепна актриса вече има пораснала дъщеря и е наистина страхотно да видиш как изглежда младото момиче днес.

Любов, семейство и кариера

Ако сте един от малкото хора, които не са виждали Фокус-покус но Кати Наджими все още ви изглежда позната, може би защото я познавате от няколко други роли в киното, които я направиха известна. Например, тя беше част от актьорския състав на Закон за сестрата , Състезание с плъхове и дори беше в сериала на NBC Гардероб на Вероника в продължение на три години.Гети изображения / Идеално изображениеТъй като е толкова успешна актриса, любовният живот на Кати привлече почти толкова внимание, колкото и нейния трудов живот. Добрата новина е, че там няма толкова голям скандал. Кати и е омъжена за Дан Финерти повече от двадесет години и двамата продължават да растат силни заедно.

Актрисата разказа, на Шоуто на Мередит Виейра , че се е срещнала с Дан на парти, което тя всъщност е организирала с цел да се срещне с друг тип, когото поразява по това време. Двамата с Дан го удариха почти веднага и любовта им продължи да цъфти оттогава.Гети изображения / Идеално изображение

Кати веднъж разкри че е имало малка измама, що се отнася до нейната сватба. Събитието бе отслужено от нейната приятелка, Глория Щайнем. Всъщност обаче не беше официално, защото Глория не беше определена да се омъжи за тях. Въпреки това, това не беше проблем, защото двойката вече се беше оженила във Вегас година по-рано.

В продължение на пет години не казах на майка си, че е била на нашата фалшива сватба.Гети изображения / Идеално изображение

Обзалагаме се, че има много причини, поради които двамата се обожават. Но въз основа на едно сладко видео, което те споделиха в подкрепа на гей браковете, изглежда, че Кати и Дан знаят как да се забавляват заедно. Просто ги видите в действие и ние гарантираме, че те ще разтопят сърцето ви.

Говорейки за разтапяне на сърцето, освен че е съпруг и съпруга, двойката е и родител на прекрасната си дъщеря Самия Финерти.

Запознайте се със Самия

Кати и Дан посрещнаха дъщеря си през 1996 г., което означава, че младото момиче вече е навършило 20 години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от samia finnerty سامية (@samiatheband) на 17 март 2019 г. в 12:56 ч. PDT

Самия Финерти очевидно е уловила развлекателната грешка от майка си, тъй като освен актриса е и актриса.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от samia finnerty سامية (@samiatheband) на 13 май 2018 г. в 14:49 ч. PDT

Няколко снимки на младото момиче в социалните мрежи я показват усилено в работата на сцената и в студиото.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от samia finnerty سامية (@samiatheband) на 18 ноември 2019 г. в 17:38 ч. PST

Разбира се, има и страхотни кадри, които отразяват колко красива е тя.

Бързи факти за Самия

  • Тя беше във филма през 2014 г., Готъм . Но в наши дни тя изглежда е по-фокусирана върху певческата си кариера.
  • В интервю с Роден губещ , тя разкри, че нейната песен, Траен приятел , беше посветена на приятелка, която е загубила и пеенето я оставя емоционална.
  • Кати разкри, че Самия е най-талантливата в семейството им и е избрана за гледане Хора .
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от samia finnerty سامية (@samiatheband) на 26 април 2018 г. в 12:07 ч. PDT

Самия Финерти е наследила много от семейството си. Подобно на Кати, Самия има красота, талант и силна работна етика. Тя остава фокусирана върху изграждането на кариерата си и вече години наред се изкачва по стълбата на успеха. Страхотно е да я видиш да се справя толкова добре и да следва мечтите си. И ясно, че майка й не може да бъде по-горда.

Знаменитости
Популярни Публикации