„Сам вкъщи“ Животът на Джон Хърд беше пълен с болка: 3 развода, катастрофата на колата на брат и закъснял син

Джон Хърд беше нещастен в романтичен и семеен живот. Той беше женен и разведен три пъти, заедно с отчужден син. Разберете повече за неговия болезнен път.

Животът е неописуемо изкривен - никой не е свободен от трудностите и болката. The Сам вкъщи актьорът, Джон Хърд, за съжаление почина от инфаркт на възраст 71. Той бе намерен безжизнен в хотел в Калифорния, където се възстановява след лека операция на гърба. Това не изигра роля в смъртта му.Джон Хърд не е оставил жена или приятелка след себе си. Актьорът е погребан в гробището South Side в Ипсуич, Масачузетс.

Гети изображения / Идеално изображение

Съпрузите и децата на Джон Хърд

Всичко се обърка, след като Джон Хърд загуби брат си, Матю, в автомобилна катастрофа през 1975 г.

Гети изображения / Идеално изображениеThe Хора от котки звездата не е имала успешен романтичен живот. Той беше женен и разведен три пъти:

  • Марго Кидър: Те бяха женени само за шест дни през 1979 г.
  • Шарън Хърд: двойката е омъжена от 1988 до 1996 г., като е родила две деца, Макс и Аника Роуз.
  • Лана Причард: двамата прекараха една година заедно през 2010 г. и нямаха деца.

The Голям актьорът имаше връзка и с бившата си приятелка Мелиса Лео, която роди син Джон Матю „Джак“ Хърд III.

Гети изображения / Идеално изображение

Не е известно защо Джон Хърд не е имал такъв късмет в любовта, но по-ужасното е синът му Максуел, който почина шест месеца преди баща си. Според многобройни източници 22-годишният мъж е починал в съня си през декември 2016 г.

Гети изображения / Идеално изображение

Некролог на Макс спомена отсъствието на Джон Хърд в живота на сина му. Той гласеше:

Много приятели, включително Аника, се чувстват изгубени, докато ги е насочвал в живота им. Макс беше в дълбоката скръб, че няма баща, който да участва в живота му. Направихме всичко, за да му помогнем, но агонията беше с него. Знаеше колко е обичан от майка си, сестра си и новата си приятелка Маги. Ние го обожаваме и ще продължим да го обожаваме. През цялата вечност.

Това е тъжно, че Джон Хърд отсъстваше от живота на Макс. Освен това момчето беше твърде младо, за да го изчезне и дори е неизвестно дали актьорът е посетил бившата си съпруга и дъщеря си, за да изкаже съболезнования и да оплаче загубата на Максуел заедно.

Гети изображения / Идеално изображение

Животът наистина е странен и болезнен. Всеки път е пълен с предизвикателства и всяка ситуация е изпълнена със съкрушения и трудности. Животът на Джон Хърд беше успешен по отношение на кариерата, но неблагоприятен и нещастен по отношение на любовта и семейството. Може би не всеки е предопределен да има стабилна и здравословна връзка и специална връзка с децата. Надяваме се и Джон, и малкият му син да са в един по-добър свят сега.

Деца на знаменитости Знаменитости Смъртта на знаменитости
Популярни Публикации