„Как стана толкова стара?“: Фенове Баш Джейми Лий Къртис за нейния поглед към Златните глобуси 2019 г.

Последната актуална новина „Как стана толкова стара?“: Феновете Баш Джейми Лий Къртис за нейния поглед към Златните глобуси 2019 на Fabiosa

76-те награди „Златен глобус“ се проведоха през уикенда и за пореден път събраха най-талантливите и красиви знаменитости на едно място, на което всички да се чудим. Събитието е известно като се искат известни актьори и актриси да връчат награди на своите колеги, а една от тези двойки водещи бяха Джейми Лий Къртис и Бен Стилър.

gettyimages



ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джейми Лий Къртис споделя рядка снимка със съпруга си Кристофър и двете им осиновени деца заедно със сладко послание



Джейми Лий напълно открадна прожекторите от холивудския комик и перфектно командваше сцената. Стилър дори поздрави Къртис за това тук филм Хелоуин (2018) се превърнете в най-печелившия филм с водеща жена над 50 години.

gettyimages



Съзнавайки прекрасно своето голямо постижение, 60-годишната актриса се появи като истинска кралица, каквато е. И все още не можем да преодолеем нейния грандиозен ансамбъл на събитието.

gettyimages

Къртис прегърна „атмосферата на ледената кралица“ с ослепително бяла рокля с диамантена бродерия и нахален сплит на дъното. Известна със зашеметяващата си фигура, Джейми Лий не се свени да ни предложи да надникнем в краката й, но я запази елегантна с дълги ръкави.



gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джейми Лий Къртис се отваря за израстването с известни родители: „Нямам спомени от детството“

Джейми Лий също изненада всички с новата си ледено бяла коса. Макар че тя винаги парадира със сивата си коса , това е нов и смел външен вид за актрисата.

Въпреки че сме на крачка от погледа на Къртис за прожекторите на Златните глобуси, много потребители на социалните медии смятат, че тя изглежда твърде стара и се чудят какво се е случило с 60-годишната зашеметяваща.

gettyimages

Осъдителни коментари от социалните медии

Съгласни ли сте с хората онлайн? Джейми Ли наистина ли изглежда по-възрастен или бялото просто надделява над външния й вид? Кажете ни в коментарите!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Не гледам в огледалото“: Джейми Лий Къртис разкрива тайната си за справяне с остаряването

Популярни Публикации