Как на земята бившата съпруга на Кари Грант, Даян Кенън, все още изглежда това невероятно младо на 82 години ?!

Последни актуални новини Как на земята бившата съпруга на Кари Грант, Даян Кенън, все още изглежда невероятно младежка на 82 години ?! на Фабиоза

Даян Кенън е холивудска кралска особа. Тя е звезда повече от 60 години и не изглежда нито малко.

Как на земята дава КариgettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дрю Баримор казва, че е била на „тъмно място“ след развода и споделя как е преминала през него

Феноменална кариера

Зашеметяващият, който някога е бил женен за легендарната Кари Грант, е направил феноменална кариера, откакто е направил голямата си почивка през 60-те години и по-късно е участвал Caddyshack II и Извън морето .

Как на земята дава КариgettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Анкетата твърди, че Бил и Хилари Клинтън имат 'еднопосочен открит брак'

Cannon също е домакин на SNL още през 1976 г., има Холивудска алея на славата през 1983 г., участва заедно Холивудски икони като Ал Пачино и Майкъл Кейн и през 90-те години продължи да се държи в сериали като Практиката .

Тайната чешма на младостта

Но нейните актьорски пържоли не са всичко, което Кенън й прави. Преди десетилетия тя заграби един от най-подходящите холивудски ергени в историята, Кари Грант и в крайна сметка стана неговата 4-та съпруга.Как на земята дава Кариgettyimages

Днес Кенън все още изглежда толкова добре, че може да направи своя избор на сърцебиене. Тя наистина е намерила таен фонтан на младостта . Трудно е да се повярва, че е на 82!

Как на земята дава Кариgettyimages

Не е изненадващо, че Cannon е бил неколкократно нападнат с безброй слухове за пластична хирургия. Но тя не е тази, която да се шегува със здравето си. Нейният герой на Три сестри заема отпуск от страницата си. И двамата са любители на йога.

Слухове за пластична хирургия

Актрисата, чийто спорен брак - той беше повече от 30 години по-възрастен от нея - с Грант роди едно дете Дженифър Грант никога не е потвърдила нито един от слуховете, че е отишла под ножа. Но тя беше много ясна за отдадеността си да се храни правилно и да поддържа добра форма.

Как на земята дава Кариgettyimages

Ню Йорк Пост съобщава, че Кенън казва, че никога не се е нуждаела от фитнес треньор, защото сама се мотивира да поддържа форма. Просто тя е благословена с добри гени или говори плешива лъжа?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джейн Фонда обясни, че е имала рак на устните, но сега се чувства напълно добре

Популярни Публикации