Как Джулия Робъртс се омъжи за Лайл Ловет само след 3-седмичен романс и защо бракът се разпадна

Последни новини как Джулия Робъртс се омъжи за Лайл Ловет само след 3-седмичен романс и защо бракът се разпадна на Фабиоза

Преди перфектният й брак с Даниел Модер , Джулия Робъртс имаше няколко високопоставени връзки с актьори, включително Матю Пери, Лиъм Нийсън , и Кийфър Съдърланд (за когото беше сгодена).

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Julia Roberts (@juliaroberts) 24 октомври 2018 г. в 10:08 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-доброто от приятелите: Вътре в емблематичното приятелство на двама носители на Оскар, Том Ханкс и Джулия Робъртс

Но Красива жена Най-странната връзка и брак бяха с кънтри певеца Лайл Ловет.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The Columbusite (@thecolumbusite) на 25 октомври 2018 г. в 11:07 ч. PDTКак започна (и бързо приключи)

Робъртс се срещна с Ловет на снимачната площадка Играчът (1992). Отначало бяха приятели, но, чувствайки се изгубени и самотни, след като предишните им връзки приключиха, двамата започнаха да се срещат. След триседмичен вихрен романс, Робъртс и Ловет завързаха възела през юни 1993 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @old_loves_ на 20 септември 2018 г. в 1:37 ч. PDT

Въпреки че приятели и колеги бяха скептични към техния съюз, Робъртс беше абсолютно влюбен в Ловет. Няколко месеца след сватбата им тя бликна Барбара Уолтърс за новия си съпруг, наричайки го „просто перфектен“ и „много добре изглеждащ“. 'Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от love / hollywood (@lovehollywoodlove) на 21 септември 2018 г. в 12:28 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дъщерята на Ерик Робъртс Ема е вдъхновена да стане актриса не от татко, а от леля Джулия Робъртс

Както мнозина бяха предвидили, „щастливо до края“ на двойката не продължи. През март 1995 г., след по-малко от две години брак, Робъртс и Ловет обявяват раздялата си и в последствие разведени . И двамата заявиха, че помежду им няма никакви тежки чувства и че бракът им се разпадна поради изисквания за работа, тъй като едва се виждаха.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ерик Алпер (@thatericalper) на 13 септември 2018 г. от 17:00 ч. PDT

Феновете на Робъртс все още не могат да преодолеят краткотрайния й първи брак

Въпреки че самата актриса заяви, че двамата с Ловет са се разделили приятелски и са останали приятели, феновете й искат да забравят злополучния й първи брак. Но изглежда, че не могат, тъй като тълпата в Twitter продължава да говори за това. Ето някои от туитовете:

Както и да е, бившите влюбени са щастливо женен за други хора сега и изглежда, че са се преборили един с друг.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джулия Робъртс прави редки публични изяви в Лос Анджелис с близнаците си: Те всички са пораснали сега и приличат на нея!

Популярни Публикации