Колко струва да си дива? Този тийнейджър похарчи над $ 1000, за да стане „Instagram Baddie“!

Последни актуални новини Колко струва да си дива? Този тийнейджър похарчи над $ 1000, за да стане „Instagram Baddie“! на Фабиоза

За да бъдете считани за „готини“ днес, трябва да участвате в горещи нови тенденции или предизвикателства, за да натрупате тези харесвания и последователи в социалните медийни платформи. За повечето млади хора популярността в интернет е реалност „направи или умри“, тъй като харесванията в Instagram или гледанията в YouTube могат лесно да бъдат конвертирани в пари.

Винаги толкова често, знаменитост въвежда предизвикателство, което вдъхновява феновете им да се включат в тенденцията и тези събития включват както забавления, така и тестове на базар. Например, Кайли Дженър вдъхнови #KYLIEJENNERLIPCHALLENGE, който призова последователите да възприемат нейния известен сочен външен вид.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Theresa Schleicher (@aesthetic_munich) на 7 януари 2019 г. в 10:06 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Това момиче изпробва вирусното „Instagram Face“ за една седмица и беше шокирана от резултатите! Това ли е пътят?

С предизвикателството, което изискваше от тях да предизвикат подуване на устните, за да получат по-пълни устни, повечето тийнейджъри претърпяха наранявания, които разкриха, че онлайн тенденциите понякога могат да представляват значителни рискове за здравето.Предизвикателството за трансформация на ‘Instagram baddie’

За Май Фам, която е по-известна като „ майфамия ' , изглежда определено има значение и за да докаже това, тя реши да опита предизвикателството за трансформация на ‘Instagram baddie’. В предизвикателството, което изискваше от нея да промени външния си вид като цяло, Mai искаше да имитира популярния външен вид, който повечето Instagrammers следват.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от MAI PHAM (@maiphammy) на 4 септември 2018 г. в 15:10 ч. PDT

За да постигне своята трансформация, Mai инвестира в получаване на по-дълги акрилни нокти, които всеки модел на Instagram скалира, има удължаване на мигли, трябва да подрежете нейните вежди , и накрая боядиса косата си. Е, макар да си мислите, че тези промени са достатъчни, за да се превърне в злодея в Instagram, тя трябваше да си купи нови дрехи за тези пикантни снимки.По този начин, за да завърши външния си вид, Мей купи още пръстен за нос, придоби популярните мрежести клинове, широки дънки и черен доктор Мартенс. Въоръжена с тези инструменти, Май беше готова да направи тези вирусни снимки в Instagram и достатъчно скоро тя разбра, че нейните снимки имат повече харесвания.

Предизвикателната трансформация дойде със своите разходи

Въпреки това, както скоро разбра 16-годишният YouTuber, да си лош приятел в Instagram не е лесно, тъй като предизвикателството за трансформация беше натоварено както на лично ниво в необходимото време, така и на свързаните с това разходи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от MAI PHAM (@maiphammy) на 24 декември 2018 г. в 12:05 ч. PST

Докато снимките й имаха повече от 80 000 харесва в сравнение със средно 12 000, Май осъзна че е похарчила толкова много пари, около 1000 долара, че почти съжалява за трансформацията.

Използвах толкова много ненужни пари за това видео, по-добре не пропускайте рекламата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от MAI PHAM (@maiphammy) на 27 декември 2018 г. в 9:57 ч. PST

В края на видеото си за трансформация Мей призна, че наистина е изглеждала различно и е имала повече късмет с харесванията в Instagram, но в крайна сметка разходите са били твърде големи. Тя обобщено нейните преживявания с думите, че е по-добре, когато се върне към „ прилича на купчина s *** . ’

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Лекарите вдигат алармата: Хората получават пластични операции, за да изглеждат като Snapchat филтри

Instagram също може да популяризира положителни предизвикателства

Докато гримьорите управляват Instagram, възникват и други предизвикателства, които насърчават жените да прегърнат естествената си красота. Едно вирусно предизвикателство, което завладя, е „Instaception“, при което хората слагат нормални снимки за грим върху собствените си лица.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Чарлз (@jamescharles) на 5 август 2018 г. в 16:58 ч. PDT

Тези снимки по същество се надяват да направят лицата да изглеждат като фрагменти от публикации в Instagram, за да покажат двойствеността в реалността спрямо реалността на Instagram.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ dominic (@ dom.skii) на 19 юли 2018 г. в 8:15 ч. PDT

Е, макар да е невъзможно да се предскаже следващото предизвикателство, важното нещо, което трябва да се осъзнае, е, че Instagram може да помогне за противодействие на отрицателните въздействия на „лицето на Instagram“ чрез по-положителни тенденции.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Romanie-Jade Tulloch (@cakefacerj) на 8 август 2018 г. от 10:16 ч. PDT

Следователно изглежда, че Instagram сам по себе си е едновременно отрова и противоотрова за постигането на положителен образ на тялото и самоприемане сред младите жени.

Опитвали ли сте скорошно предизвикателство? Какво си помисли?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 'Получавам хирургическа намеса, за да изглеждам като моите Snapchat и Facetune селфита!' Хирургичните промени представляват ли опасност или съвременна реалност?

Популярни Публикации