На колко години е Род Стюарт? Певецът достигна 70-те си години, но въпреки това изглежда страхотно без никакви операции

Възрастта на Род Стюарт изглежда няма никакво влияние върху личния му живот. Той има много по-млада съпруга и малки деца и твърди, че никога не е опитвал пластична операция. Дали е така?

Род Стюарт - на колко години е? Певицата е родена в Северен Лондон през 1945 г. и доби известност по време на люлеещите се 60-те и началото на 70-те. Може би си мислите, че епохата на Род Стюарт е свършила, но ще сбъркате. Сега, през 70-те си години, британската рок легенда все още пише и изпълнява . Той също е татко на много малки деца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от сър Род Стюарт (@sirrodstewart) на 1 юли 2019 г. в 17:41 ч. PDTВъзрастта на Род Стюарт не оказва влияние върху личния му живот

На колко години е Род Стюард? Певецът ще навърши 75 години през януари. Независимо от това, въпреки почтената си възраст, той има много по-млада съпруга и малки деца.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пени Ланкастър (@ penny.lancaster) на 22 май 2019 г. в 12:16 ч. PDT

Певицата има 8 деца , баща на първото на 17 г. Бебето беше поставено за осиновяване, но оттогава Стюард беше женен три пъти и имаше още 7 деца с 4 различни жени.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от сър Род Стюарт (@sirrodstewart) на 22 август 2015 г. в 20:57 ч. PDT

Сегашната му съпруга е бивш модел Пени Ланкастър. Двойката току-що се е върнала от почивка в Танзания със синовете им, 8-годишния Ейдън и 13-годишния Аластър.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пени Ланкастър (@ penny.lancaster) на 22 октомври 2019 г. в 11:50 ч. PDTОт редица снимки, споделени от двойката в техните социални медии, може да се каже, че са прекарали прекрасно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пени Ланкастър (@ penny.lancaster) на 21 октомври 2019 г. в 4:38 ч. PDT

Но как Род успява да изглежда толкова добре на възрастта си? Певицата уверява никога не е опитвал пластична операция . Предпочита грациозно да остарява без никаква допълнителна помощ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от сър Род Стюарт (@sirrodstewart) на 15 юни 2019 г. в 9:47 ч. PDT

Отблизо той изглежда страхотно: годен и леко загорял с видими линии, които само го правят да изглежда по-красив. Род твърди, че има добри гени, така че не се нуждае от трансплантация на ботокс или коса. Той казва, че семейството му има дълголетие на своя страна и е трудно да не му повярвате.

Знаменитости
Популярни Публикации