Колко подобни изглеждат! Водещата на „Колелото на късмета“ Вана Уайт е посветена майка на невероятно красив пораснал син

Навремето Вана Уайт се въртеше като съ-водеща на популярното телевизионно предаване Wheel of Fortune. Но напоследък синът й е този, който краде прожекторите.

Навремето Вана Уайт се въртеше като съ-водеща на популярно телевизионно предаване Колелото на късмета . Но напоследък синът й е този, който краде прожекторите.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 14 февруари 2019 г. в 6:45 ч. PSTКоя е Вана Уайт?

Родена във Ванна Мари Розич в Южна Каролина, актрисата сменя името си на Уайт и започва да се занимава с моделиране и прослушване за поредица филми.Вана е американска актриса, известна с това, че е домакин на Колелото на късмета Телевизионно предаване от 1982г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 6 март 2019 г. в 16:11 ч. PSTС нетна стойност от около 40 милиона долара, тя се интересува от плетене, което доведе до създаването на собствена линия „Vanna’s Choice“.

Тя се омъжи за собственика на ресторанта Джордж Сан Пиетро, ​​но те се разделиха, след като имаха различни интереси. Двойката има две деца, син Никола и дъщеря Джована.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 25 март 2019 г. в 7:54 ч. PDTОпасно привлекателен

Нико постепенно краде сърцата на немалко хора всеки път, когато снимките му изплуват онлайн. С толкова много привлекателност е трудно да се пренебрегне.

Разкошният парченце веднъж сподели снимка на себе си и майка си по време на туризъм в Хавай и феновете не можеха просто да се наситят.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Нико Санто Пиетро (@nikkosantopietro) на 19 юли 2015 г. в 13:37 ч. PDT

От неговия профил в Instagram може да се види, че Нико е отдаден пекар. Продава и домашни питки. Докато Нико до голяма степен стои далеч от светлините на прожекторите, той е много близък с майка си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Нико Санто Пиетро (@nikkosantopietro) на 31 януари 2019 г. в 18:54 ч. PST

Нейната невероятна дъщеря

Освен красивия си син, дъщерята на Вана Джована е просто прекрасна. Предполагам, че е безопасно да се каже, че го е получила като майка си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 1 юли 2015 г. в 7:11 ч. PDT

Брюнетката е израснала до мъртво великолепна. По нейните снимки можете да се досетите колко е красива и умна. Гените направиха чудеса в семейството на Вана.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 27 декември 2018 г. в 19:29 ч. PST

Оказва се, че въпреки че има голям талант, Вана Уайт също успява да стане всеотдаен родител. А порасналият й син наистина е привлекателен. Въпреки това той изглежда не е публична личност и предпочита да има личен живот. Но колкото и да се опитва да не бъде в светлината на прожекторите, горещината на Нико все пак ще изпрати пламъци във въздуха!

Знаменитости
Популярни Публикации