Как да откажете човек, ако не ви харесва

Всяко момиче трябва да знае как учтиво да откаже човек, който я моли. Има различни ситуации, но само едно златно правило - бъдете уважителни.

Жените избират партньорите си. Това е един от най-простите природни закони. И най-важното тук е как жените правят това. За да не направят избора твърде сложен, те са предразположени да избират партньори, които са по-добри, отколкото са във всеки отдел - по-силни и по-високи, по-интелигентни, имат по-големи доходи и т.н. И сега, когато нашето съвременно общество е толкова освободително , жените наистина имат всички карти на ръце. Ето защо всяко момиче трябва да знае прости начини да отхвърли всеки човек, който намира за непривлекателен. Наистина не искате да нараните гордостта им или нещо подобно - нищо лично, просто природа.

Как да откажете човек, ако го направитеCookie Studio / Shutterstock.comПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Вътрешен цензор: 7 признака, че връзката ви е почти приключилаКак да откажа човек

Има много различни ситуации, които изискват различни подходи, но ние трябва да останем учтиви и да улесним нещата. Така че, ако някой човек ви покани лично и имате чувството, че не искате да инвестирате във връзката с него, просто слушайте какво има да каже и спокойно кажете не. Опитайте се да поддържате зрителен контакт с него и се уверете, че сте честни и отворени. И ако той попита защо, просто му кажете истината - не се интересувате или не се чувствате по същия начин. Това е най-универсалният начин да откажете човек и да не нараните чувствата му.

Някои жени предпочитат да обезценят ситуацията, като отхвърлят типажа по хумористичен начин. Това е особено често при текстови разговори. Затова искаме да ви предложим няколко прости и забавни начина да откажете човек:  1. Моят четец на длани каза, че ще бъде наистина лошо за мен.
  2. Не мога да докосна това. (За тези, които се радват на музиката толкова, колкото и ние).
  3. Имаме наистина лоша химия и не бях много добър ученик.
  4. Ти не си моят Спайдърмен и аз не съм твоята Мери Джейн.
  5. Розите са червени. Теменужките са сини. Съжалявам, но не съм предназначен за вас.

Как да откажете човек, ако го направитеImYanis / Shutterstock.com

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как различните зодии предпочитат да прекратят връзката си

Никога няма причина да действате обидно или сякаш се отвращавате, освен ако те не са обидни нарочно. Това златно правило важи и за текстовите съобщения. Отхвърлянето на някого е деликатна ситуация, така че не искате да обиждате никого.Много жени предпочитат да откажат дадено момче, като му кажат, че вече не са самотни. Някои лъжат за това, а някои са истина. Ето защо много мъже могат да тълкуват този начин като много подъл и нечестен, особено ако момичето го отхвърли веднага от залога. Най-добрият начин да му кажете, че имате гадже е да споменете небрежно тази информация в средата на разговора си. Например „О, приятелят ми също много харесва видеоигрите!“ И ако не го получи, отидете и бъдете откровени. Важно е да се изключат всякакви двойни значения.

Как да откажете човек, ако го направитеMinerva Studio / Shutterstock.com

Втора среща? Не Не мислете така.

Какво да направите, ако първата ви среща беше наистина ужасна, но той иска още? Е, първо трябва да сте искрени и да му кажете, че времето, прекарано заедно, не ви е било наистина приятно. Не е нужно да се оправдавате или да се впускате в подробности. Просто кажете, че не сте чувствали никаква химия като ясен факт. Или ако просто искате да бъдете приятели с този човек, просто бъдете честни относно това какво чувствате към него. Всеки почтен човек трябва да уважава чувствата на друг човек.

Съвременното ни общество се опитва да стане по-отворено и освобождаващо. Момичетата могат да се влюбят в момичета, както и момчета в други момчета. Ако някой ви покани, приемете го като комплимент, дори ако ги смятате за непривлекателни. И не забравяйте, че е напълно добре да се каже „не“.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 8 най-добри цитата за спасяване на връзката ви: Мъдрост през вековете

Връзки
Популярни Публикации