Как родителите на Виктория Бекъм са й повлияли като майка

- Как родителите на Виктория Бекъм са я повлияли като майка - Знаменитости - Фабиоза

Семейство Бекъм дава #familygoals всеки път, когато се появят в очите на обществеността. Всяка година децата и гордият съпруг идват да подкрепят модните начинания на Posh Spice и 2018 г. не беше по-различна.Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham) Фев 11, 2018 в 7:57 PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как Дейвид и Виктория Бекъм спасиха брака си след слуховете на Дейвид

Бекъмите са известни, че показват привързаността си един към друг, като Виктория и Дейвид постоянно публикуват свои снимки 4 очарователни деца .

Виктория Бекъм израства в заможно семейство. Майка й, Жаклин Дорийн, беше застраховател и фризьор, а баща й Антъни Уилям Адамс беше електронен инженер. Виктория прави балет от ранна възраст и сега дъщеря й Харпър върви по нейните стъпки.Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham) Дек 3, 2017 в 2:41 PST

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham) 2 юли 2017 г. в 6:17 ч. PDT

Виктория има много близки отношения със семейството си, особено с баща си. Понякога споделя снимки, на които тя и родителите прекарват време заедно.

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham) 26 март 2017 г. в 9:14 PDT

чрез GIPHY

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham) 10 септември 2017 г. в 11:27 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дейвид Бекъм изведе майка си на закуска в Риц

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham) 18 юни 2017 г. в 4:09 PDT

Модната дизайнерка наскоро получи орден на Британската империя за работата си в модата и гордите майка и татко дойдоха да подкрепят дъщеря си.

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham) 20 април 2017 г. в 9:06 PDT

Трудно е да се скрие семейната прилика между Виктория и нейната майка - очевидно оттам бившата Spice Girl получава своята стойка и позиращи умения.

Когато 43-годишната звезда получаваше награда за модната си марка, тя не пропусна да спомене родителите си в речта за приемане:

И родителите ми, вие ме обичате безусловно - и знам, че съм болка в дъното.

Виктория Бекъм признава родителите си, че са я отгледали със силна работна етика. Тя си спомня как е гледала родителите си да работят в електроснабдителния си бизнес, когато е била дете, добавяйки, че баща й я насърчава да спести колкото може повече пари и да сложи половината от приходите си от работа на непълен работен ден в отделна банкова сметка 'за данък'.

чрез GIPHY

Нищо чудно малко Победа израсна в невероятна майка и успешна жена с толкова много любов и подкрепа до себе си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Съобщава се, че Spice Girls са подписали договори за шоу за събиране. Ще се присъедини ли Виктория Бекъм към тях?

Виктория Бекъм Грип
Популярни Публикации