Хуба-Хуба! Единственият син на Kjell Rasten и Charo израсна в много красив и силно талантлив мъж

Последни новини Hubba-Hubba! Единственият син на Kjell Rasten и Charo израсна в много красив и силно талантлив мъж на Fabiosa

Чаро е имал доста вълнуващ живот зад гърба си. Тя се омъжи за първи път, когато беше само на 16 години, по-късно призна, че иска да получи само американско гражданство. Но вторият й брак беше изпълнен с любов.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Чаро (@officialcharo) на 31 януари 2019 г. в 13:48 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Харисън Форд е горд татко на 5 деца: Кой изглежда като баща им и кой е истинска рок звезда?

Тя завърза възела със шведския актьор и бизнесмен Кел Растен през 1978 г. - същата година китаристът на фламенко разведе се с първия си съпруг. Растен беше станал мениджър на Чаро и скоро двойката приветства своите първо и единствено дете Те са Шел Растен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Чаро (@officialcharo) на 28 февруари 2019 г. в 14:20 ч. PSTШел е роден през 1982 г. на Хаваите и е отгледан там, докато семейството се премести обратно в Бевърли Хилс. Сега той е възрастен мъж и, може да добавим, също много красив.

Как изглежда сега?

Шел е израснал да следва пътя на шоубизнеса и това не е изненадващо. С лицето такова , той трябваше да се появи на големия екран.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Shelrasten (@shelrasten) на 9 декември 2018 г. в 4:53 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Истински разум Локоподобният син на Хъмфри Богарт се дистанцира от известния си баща в продължение на години

Той е станал актьор и продуцент, но това не е всичките му таланти. Шел също е доста добър музикант и участва в хеви метъл групата, наречена Treazen.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Shelrasten (@shelrasten) на 5 февруари 2019 г. в 18:43 ч. PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Чаро (@officialcharo) на 16 ноември 2015 г. в 7:54 ч. PST

Младежът винаги е бил близо до родителите си. След смъртта на баща му през февруари тази година, още повече се е свързал с майка си . В едно от интервютата си Шел говори за връзката му с Чаро, разкривайки, че тя е била там за него през целия му живот.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Чаро (@officialcharo) на 4 юли 2017 г. от 9:30 ч. PDT

Такава сладка връзка не може да бъде пренебрегната! Пожелаваме всичко най-добро на Shel и се надяваме да чуем повече за него в бъдеще.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Doting мама и страхотна актриса Гуинет Полтроу сподели рядка снимка на дъщеря си

Популярни Публикации