Hubba Hubba! Внукът на Стив Маккуин е звезда от „Чикаго Файър“ и е красавец точно като известния му дядо

Последни новини Hubba Hubba! Внукът на Стив Маккуин е звезда на „Чикаго Файър“ и е красавец точно като известния му дядо във Фабиоза

Стив Маккуин беше един от най-готините и най-мъжките актьори на своето време. Ролите му в Големият бягство (1963) и Извисяващият се ад (1974) не само му донесе признание от критиката, но и завладя много женски сърца.

Hubba Hubba! Внукът на Стив Маккуин е звезда от „Чикаго Файър“ и е красавец точно като известния му дядо Bullitt (1968) / Solar ProductionsПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Красиво претоварване! Синът на Марк Хармън е мъртъв звънец за своя елегантен баща през по-младите години

Маккуин се похвали със здрав външен вид, който работи перфектно както за лоши момчета, така и за герои. Камерата го обичаше почти толкова, колкото публиката по целия свят.

Hubba Hubba! Внукът на Стив Маккуин е звезда от „Чикаго Файър“ и е красавец точно като известния му дядо gettyimagesИзвестният актьор имаше три съпруги през живота си, включително любимата на Холивуд и неговата Бягството (1972) съ-звезда Али Макграу .

Hubba Hubba! Внукът на Стив Маккуин е звезда от „Чикаго Файър“ и е красавец точно като известния му дядо Машината за меден месец (1961) / Euterpe

Но знаете ли, че внукът на Маккуин, Стивън Р. Маккуин, също е известен актьор и също толкова красив като известния си дядо?Мъже от Маккуин превземат Холивуд

Ако сте виждали Чикаго Файър трябва да помните очарователния Джими Борели, представен от Стивън Р. Маккуин. Нямахме представа, че е свързан с легендарния актьор!

Hubba Hubba! Внукът на Стив Маккуин е звезда от „Чикаго Файър“ и е красавец точно като известния му дядо Chicago Fire (2012) / Universal Television

Но определено можем да видим, че добрият външен вид е в семейството, тъй като Стивън уверено поема телевизионния свят. Той беше и една от звездите на известния сериал Дневниците на вампира.

Hubba Hubba! Внукът на Стив Маккуин е звезда от „Чикаго Файър“ и е красавец точно като известния му дядо Дневниците на вампира (2009) / Телевизия на Warner Bros.

Сега просто не можем да видим познатата харизма в Стивън, която познаваме добре от покойния му дядо.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Единственият син на Чарлтън Хестън наследява ослепителната усмивка на късния си баща и ние не можем да повярваме на очите си!

Вижте тази публикация в Instagram

Връщане във форма

Публикация от @ steven_r_mcqueen 19 юни 2018 г. в 11:12 PDT

Стивън приема своето наследство много сериозно

В интервю с NZHerald , Стивън разкри какво е усещането да знае, че дядо му е холивудска легенда. Но това не го вдъхнови да стане актьор, той всъщност се страхуваше да се опита да отговори на стандартите на Маккуин:

Знаейки, че моят дядо е много уважаван актьор, не е задължително да плаши, но определено означава, че винаги е имало натиск да отговаря на репутацията му. Мисля, че затова актьорството не беше нещо, което дори мислех да правя, като дете.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от @ steven_r_mcqueen 11 юли 2018 г. в 4:48 PDT

Въпреки това актьорските му гени взеха връх и Стивън започна собствената си кариера. Най-вече той се надява да направи име за себе си и да не бъде сравняван със своя роднина на знаменитостите:

Определено има ниво на натиск заради това, но това е името, с което съм роден, така че реших, че може и да се придържам към него. Както и да е, аз съм доста състезателен човек, така че това ме тласка не само да оправдая всякакви очаквания, но и да изляза от сянката и да отрежа своя път.

Hubba Hubba! Внукът на Стив Маккуин е звезда от „Чикаго Файър“ и е красавец точно като известния му дядо gettyimages

Пожелаваме на Стивън късмет в кариерата и се надяваме да го видим повече!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Осиновената дъщеря на Даян Кийтън израсна, за да стане двойка на майка й, но как може да бъде?

Популярни Публикации