„Не видях, че идва“: Никълъс Кейдж говори за болезнена развод от съпругата си от 12 години, Алис Ким

Последната актуална новина „Не видях, че идва“: Никълъс Кейдж говори за болезнена развод от съпругата си от 12 години, Алис Ким за Fabiosa

Николас Кейдж и третата му съпруга Алис Ким бяха романтична и съвсем малко вероятна любовна история .

Гети изображения / Идеално изображениеПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Любовната история на Франк и Кати Лий Гифорд преодоля изневярата и 23-годишната разлика във възрасттаАктьорът се срещна с Ким в ресторант в Лос Анджелис, където тя работеше като сервитьорка. По това време Ким беше само на 19, но 20-годишната разлика във възрастта не ги спря. Кейдж и Ким завързаха възела през 2004 г. и посрещнаха син Кал-Ел (кръстен на Супермен) през 2005 г.

За съжаление, двойката бракът приключи през 2016 г. В скорошно интервю с Пазителят , Кейдж се отвори за болезнения развод и сподели какви иска да бъде връзката му с Ким.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Николас Кейдж (@nicolascagefans) на 8 февруари 2019 г. в 4:02 ч. PST

Кейдж говори за развод с Ким

Когато бракът на Кейдж от близо 12 години внезапно приключи, преди той да започне да снима Манди , удари актьора като лавина. Той каза в интервюто:

Това беше шокиращо за мен - определено не го видях да идва и тези чувства трябваше да отидат някъде, така че те влязоха в представлението [в ‘Mandy’].Въпреки болката от раздялата, Кейдж иска да остане в добри отношения с Ким. Той каза:

Тя беше доста млада, когато се ожених за нея и всъщност нямам лоша воля към случилото се. Това е всичко, което ще кажа.

Гети изображения / Идеално изображение

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Е, те бяха на една и съща възраст!“: Кати Лий Гифорд припомня как родителите й са се запознали със закъснелия й съпруг, Франк

Актьорът призна, че все още свиква да бъде неженен и не е сигурен за перспективите си да намери нова любов. Той каза Пазителят :

И сега е като, уау, аз съм на 54 и отново съм неженен - ​​не го видях! Това е доста мрачно.

Кейдж беше на две краткотрайни бракове преди да срещне Ким, но за него бракът, който сключи с нея, беше истинското:

Истинският брак за мен бяха 14-те години, които имах с Алиса и детето, което имаме заедно.

Гети изображения / Идеално изображение

Предишните бракове на Кейдж

Предишните бракове на актьора не бяха толкова трайни, колкото третия му - и те започнаха с ускорение.

Гети изображения / Идеално изображение

Първата му съпруга беше актрисата Патриша Аркет, която той срещна, когато той беше на 22, а тя на 18. Той й предложи брак тогава и това не проработи, но той опита отново девет години по-късно. Те завързаха възела две седмици след като Кейдж зададе въпроса и се разведе след шест години брак.

През 2002 г. актьорът се жени за единствената дъщеря на Елвис, Лиза Мари Пресли. Бракът им продължи само три месеца , но те остават приятели.

Гети изображения / Идеално изображение

И сега, изглежда, че актьорът е отворен за нещо ново!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Николас Кейдж не беше в добри отношения с най-големия си син, но пристигането на внука му помогна да поправи отношенията им

Популярни Публикации