„Не я мразя“: Майкъл Страхан най-накрая се обръща към внезапното си напускане от „На живо с Кели и Майкъл“

Не е тайна, че връзката на Страхан и Рипа в крайна сметка беше скалиста, но всъщност никой не знаеше какво се е случило при затворени врати.

Когато Майкъл Страхан обяви, че ще си тръгне На живо с Кели и Майкъл през 2016 г. много фенове бяха разстроени да го видят, но също така се чудеха какво всъщност се случи зад кулисите, което предизвика внезапното му напускане след 4 години в шоуто.Гети изображения / Идеално изображение

Нека да разгледаме дълбоко ситуацията и да разберем къде се случва Майкъл Страхан стоят днес в отношенията му с бившия си съ-домакин.Кели Рипа има дълга история със своите домакини

Както си спомняте, всичко започна с На живо! с Реджис и Кели , който по-късно се превърна в На живо с Кели и Майкъл и сега имаме На живо с Кели и Райън . Ето графика, за да премахнете всички обърквания:

  • На живо! с Реджис и Кели излъчен от 2001 до 2011 г., когато Реджис Филбин се пенсионира ;
  • На живо с Кели и Майкъл излъчен от 2012 до 2016 г. Майкъл Страхан замина за Добро утро Америка .
  • На живо с Кели и Райън 2017-настояще.

Не винаги е било забавно и игри за известния домакин. Въпреки че е работила най-дълго с Реджис Филбин, той не е имал интерес да бъде прекалено „приятел-приятел“ извън екрана. Кели споделени :Реджис имаше мандат: Абсолютно никакъв разговор извън камерата. Той имаше почти суеверие за това. Запазвате го за шоуто. Бих казал: „Добро утро“, а той казваше: „Запазете го за въздуха!“

Гети изображения / Идеално изображение

Тогава дойде Майкъл Страхан. Двамата го удариха от самото начало и изглеждаха като много хубав мач. Истината обаче започна да излиза към края на времето на Страхан в шоуто.

Какво се случи между Майкъл и Кели?

През април 2016 г. Майкъл съобщи той ще напусне шоуто през септември и ще се премести в Добро утро Америка. Кели Рипа не прие добре новините и дори пропусна няколко предавания, за да обработи информацията. След това Кели се завърна в шоуто и дори поздрави Майкъл за новата му работа.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от michaelstrahan (@michaelstrahan) 10 Дек 2019 в 11:02 PST

Няколко дни след завръщането на Рипа, Страхан прави ново съобщение и казва, че ще напусне този май, месеци по-рано от това, което първоначално е планирал. Не беше ясно какво подтикна това решение, но отношенията между съ-водещите изглеждаха студени.

При заминаването си Майкъл призна, че двамата с Кели не са били в най-добрите отношения и е бил доста разстроен от това как нещата са завършили:

Най-разочароващото за мен беше, че бях нарисуван като лош човек, защото ценя начина, по който се нося. Не искам хората да ме възприемат като „О, току-що избяга, просто ги остави там.“ Това просто не е вярно.

Гети изображения / Идеално изображение

Как се чувства Майкъл Страхан днес?

Изминаха няколко години, откакто Майкъл Страхан напусна На живо , и той се обърна към ситуацията още веднъж, след като придоби някаква перспектива.

По време на интервю с Ню Йорк Таймс , Майкъл говори за работа по телевизията и как очакванията му не винаги са били оправдани. Той казах :

Имах работа там, където стигнах там и се чувствах като: Уау, не знаех, че трябва да съм помощник. Мислех, че идвам тук, за да бъда партньор.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от michaelstrahan (@michaelstrahan) 20 януари 2020 г. 5:14 ч. PST

На въпрос дали има предвид Кели Рипа , той избягва въпроса, като казва само „Това беше преживяване!“

След това Майкъл открито заговори за бившата си съ-водеща и накрая увери всички, че не се обижда към нея:

Ако хората си мислят, о, той я мрази - не я мразя. Уважавам я за това, което може да направи в работата си. Не мога да кажа достатъчно за това колко е добра в работата си.

Гети изображения / Идеално изображение

Кели Рипа изглежда щастлива с Райън Сикрест

Изглежда, че сега ситуацията между Кели и Майкъл е вода под моста. И двамата са заети с неща, които обичат, а Кели изглежда се разбира Райън Сикрест прекрасно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от LIVE with Kelly and Ryan (@livekellyandryan) 20 Дек 2019 в 7:39 PST

Рипа похвали Райън казва, че е „бъдещето на франчайза“ и „бъдещето на ABC“. Те също изглеждат много близки и подкрепящи се един друг. Ние обичаме тяхната химия !

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Kelly Ripa (@kellyripa) 30 октомври 2019 г. в 1:30 PDT

Освен това връзката на Кели и Райън вдъхнови предстоящия ситком Работна съпруга На ABC. Предпоставката е описана като колеги от мъжки и женски пол, чийто „професионален успех, лично приятелство и способност за споделяне на дезодорант кара живота им да работи“. Звучи като На живо екип към нас!

Много се радваме да видим Кели Рипа в нейната стихия и определено смятаме, че Райън Сикрест е идеалният избор за нейния съ-домакин. Кой ти е любим На живо хостинг на дует?

Популярни Публикации