„Получих инжекциите с плячка и го мразя“: Тами Роман признава, че инжектирането на дупе е грешка. Колко хора съжаляват за пластична хирургия?

Последната актуална новина „I got the Booty Injections, and I Hate It“: Тами Роман признава, че инжектирането на дупето е било грешка. Колко хора съжаляват за пластична хирургия? на Фабиоза

Понякога пластичната хирургия (като реконструктивна хирургия) е абсолютно необходима. Въпреки това много хора, които се стремят да подобрят това, което природата им е дала с помощта на пластична хирургия и други козметични процедури, в крайна сметка са разочаровани от резултата. И някои от тях не се притесняват да признаят своите съжаления.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тами Роман (@tamiroman) на 8 септември 2018 г. в 14:23 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Когато „преди“ беше по-добре: 6 неуспешни пластични операции на известни личности„Получих инжекциите с плячката и ги мразя“

Тами Роман, ‘Баскетболни съпруги’ звезда, е известна с праволинейността и хапливото си чувство за хумор. Точно тези качества я правят толкова привлекателна!

Тами е ветеран от риалити телевизията и свършената работа не е необичайна за риалити телевизионните звезди. Малко от тях обаче признават, че са имали козметични процедури за подобряване на външния си вид, а още по-малко имат смелостта да признаят това те съжаляват . Но Тами не е една от тях.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тами Роман (@tamiroman) на 19 ноември 2016 г. в 16:40 ч. PST

Тами беше поканена да се появи на Докторите за обсъждане на редица теми, включително пластична хирургия. Когато водещият д-р Травис Щърк попита Тами за инжекциите й в задника (която включваше инжектиране на собствената й мазнина в задните части), тя каза:

Имам инжекции с плячката, знаете ли, и я мразя.Мислех, че ще донесе нещо добро, мислех, че го запълвам, сега просто искам да го зарежа, разбирате ли какво имам предвид?

Лекарите / YouTube

Публиката и панелът избухнаха в истеричен смях. Тами продължи:

Не мисля, че жените всъщност искат да го направят.

Е, реквизит към нея, че го казва така, както е!

Лекарите / YouTube

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Пристрастеният към пластичната хирургия е похарчил 15 000 британски лири за имплантанти и съжалява за това: „Ужасявам се, че моите имплантанти ще експлодират“

Много хора съжаляват за козметични процедури, показва анкета

Понякога резултатите от пластичните операции изглеждат много спретнати. Но в много случаи хората всъщност съжаляват, че са отишли ​​под ножа и дори са имали по-малко инвазивни, нехирургични козметични процедури.

Black_j / Shutterstock.com

Популярен форум TreatmentAdviser.com анкетирани 2500 души които са имали козметични процедури. Резултатите от анкетата не са изненадващи: 20% от анкетираните са разочаровани от това, което в крайна сметка изглежда, и] 5% от анкетираните са имали допълнителни процедури за коригиране на щетите. И още няколко цифри: 50% от анкетираните смятат, че са били притискани да правят операции, а 75% смятат, че не са направили достатъчно изследвания, преди да отидат под ножа.

Photomaxx / Shutterstock.com

Какво ни казва? Най-добре е да мислите дълго и упорито, преди да направите пластична операция - по-често, проблемът е отвътре , а не отвън.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 10 знаменитости, които решиха да остаряват естествено без никаква пластична хирургия

Популярни Публикации