„Трябва да го дам на родителите си“: Младата суперзвезда Зендая кредитира майка си и татко си за нейния смазващ успех

Звездата от „Еуфория“ и „Спайдърмен: Далеч от дома“ Зендая признава родителите си Клер и Казембе, че подкрепят нейните стремежи.

Зендая Коулман се смята за един от най-успешните актьори в Холивуд до 25 години. Тя достигна слава, след като стана звезда в шоуто на Дисни Разклати го! и се появява в нов Човекът паяк филми. Към 2019 г. нейното нетно състояние се оценява на 5 милиона долара.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Zendaya (@zendaya) 23 септември 2019 г. в 12:49 PDTКои са родителите на Зендая?

Младата звезда идва от много скромен произход. И двамата й родители, Клер Стоермър и Казембе Аджаму Коулман, започнаха да работят като учители, което Зендая признава за преподаването й на дисциплина и решителност.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Zendaya (@zendaya) 20 юни 2012 г. в 11:39 PDT

Клер и Казембе винаги са подкрепяли страстта на актьорската игра на дъщеря си и са я записали в училище за изкуства в Оукланд. Те също така карат Зендая на първото й прослушване Разклати го!Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Zendaya (@zendaya) 13 Май 2018 в 11:57 PDT

Веднъж Зендая каза на Елън Дедженерис, че дължи всичко в живота си, включително успеха си, на родителите си:

Трябва да го дам на родителите си. Наистина имам късмет да имам родителите, които имам. Те винаги са ми внушавали онези основни ценности, които мисля, че трябва да нося със себе си през всичко. Предавам го на тях, отказвам го на семейството си.The Човекът паяк звезда направи баща си неин мениджър, който поставя интересите на дъщеря си на първо място и я държи на земята.

Гети изображения / Идеално изображение

Родителите на Зендая вече не са заедно

Клер и Казембе подадоха молба за развод през 2016 г., позовавайки се на непримирими различия. Родителите на Зендая се ожениха през 2008 г., когато тя беше на 12 години.

За щастие известната актриса беше на 19 по време на развода на родителите си, което премахна необходимостта от преговори за издръжка на дете.

Знаменитост
Популярни Публикации