„Надявам се, че се справих добре“: Кони Франсис размишлява за връзката си с Боби Дарин

- „Надявам се, че се справих“: Кони Франсис размишлява за връзката си с Боби Дарин - Знаменитости - Фабиоза

В края на 50-те години музиката се променя. Нова група певци се появи от ранните дни на рокендрола. Две певици, които станаха известни, бяха Кони Франсис и Боби Дарин.

Те не само бяха кралят и кралицата на новите звукозаписчи, но и имаха краткотрайна връзка. Това беше любовна връзка, от която Кони Франсис никога не се възстановяваше.Пътуване по алеята на паметта.

gettyimagesНейните прохладни поп хитове и филми за плажни партита направиха Кони Франсис една от най-големите звезди на 50-те и началото на 60-те, но животът й далеч не беше слънчев. Тя беше оригиналният прототип за съвременната поп певица. През 2000 г. нейната хитова песен „ Кой съжалява сега? е обявена за една от песните на века. Тя също е получила звезда на италианската Алея на славата в Торонто, Канада.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Защо Stars Of ‘The Sound of Music’, Джули Андрюс и Кристофър Плъмър, никога датиралиЛюбовта, която се размина.

Бащата на Кони беше плашещ мъж, който нямаше намерение да остави нещо да пречи на кариерата на дъщеря му. Но това не попречи на Боби Дарин, който се влюби главоломно в Кони.

gettyimages

Според Франсис Боби й е предложил брак, преди някой от двамата да се превърне в хит. Баща й се стараеше да държи влюбените птици разделени, веднъж изтича Дарин от сграда с оръжие, казвайки му никога повече да не вижда дъщеря си.Веднъж успешни, Боби и Кони останаха завинаги близки „професионални“ приятели, дори съвместно домакинстваха на Телемора от сърце до сърце за Американската сърдечна асоциация като Крал и Кралица на сърцата!

gettyimages

През 1959 г. те се появиха заедно на Шоуто на Ед Съливан и изпя няколко дуета. По ирония на съдбата, Кони дори записа ' Моята тийнейджърска любов , 'демото, написано и записано от Боби, което първоначално стартира кариерата му.

В автобиографията си Франсис заявява, че тя и баща ѝ се карат в тунела на Линкълн, когато радио диджеят съобщава за брака на Дий и Дарин. Баща й направи отрицателен коментар, че Боби най-накрая е излязъл от живота им. Разгневена, пише Франсис, тя се надява, че река Хъдсън ще запълни тунела Линкълн, убивайки и нея, и баща й.

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-старият хирург в света, който все още работи на 90 години, получава награда за своята отдаденост

Когато Боби Дарин умира трагично млад на 37-годишна възраст през 1973 г., Кони трябва да бъде успокоена. Тя заплаши, че ще си разреже китките и беше неутешима дни наред. По-късно Франсис пише, че не се жени за Дарин е най-голямата грешка в живота й.

gettyimages

Боби Дарин искаше съпруга, която да седи у дома, докато той имаше славата. Той намери тази жена в Сандра Дий. По време на романа им Кони имаше толкова желание и решителност, колкото Боби Дарин.

Личният й живот беше пожертван за успех.

В интервю с Fox News , певицата разкри, че ще е необходимо много, за да може някой да я впечатли.

Първо, бях много неуспешен на тази сцена, избрах грешните мъже по грешни причини. Ако бях обмислил толкова много в избора на съпрузи, колкото с отворите във Вегас, щях да се оправя. Но личният ми живот винаги беше второстепенен за кариерата ми. Мисля, че е необходимо много, за да се постигне успешна връзка; Мисля, че повече, отколкото съм готов да дам в момента.

gettyimages

Предпочиташе да осмисли живота си, като изпълнява благотворителни произведения.

Искам да се концентрирам върху жизненоважни за мен неща, които са ветерани, жертви на насилствени престъпления и психично болни. И ако бях във връзка, нямаше да мога да правя тези други неща. Необходимо е много, за да накарате връзката да работи. И прекарах по-голямата част от живота си, извинявайки се на мъжете за успеха си.

В края на 60-те Кони заминава във Виетнам, за да пее за войските. През годините тя е извършвала благотворителна дейност за организации като УНИЦЕФ, USO и CARE. Връзката може би никога не е изчезнала никъде, но Боби и Кони споделят трайна любов един към друг.

gettyimages

Що се отнася до собственото й наследство, Франсис веднъж каза тя би искала да бъде запомнена, „не толкова за височините, които съм достигнал, колкото за дълбините, от които съм дошъл.“

Днес певицата казва просто, че би искала надгробната й плоча да чете: 'Надявам се, че се справих добре.'

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Оливия Хукър, първата афроамериканка, влизаща в бреговата охрана на САЩ, на 103 години

Популярни Публикации