„Никога не съм имал склонност да се омъжвам повторно. Тя беше моята съпруга “, казва Боб Баркър, който е загубил жена си преди повече от 30 години

- „Никога не съм имал склонност да се омъжвам повторно. Тя беше моята съпруга ', казва Боб Баркър, който е загубил жена си преди повече от 30 години - Знаменитости - Fabiosa

След смъртта на Дороти Джо Гидиън преди 36 години, емблематичният американски бивш водещ на телевизионно шоу и 19-кратен победител на Еми Боб Баркър не се ожени повторно и ето причината той никога да не го направи.

Боб Баркър

На 12 декември 2017 г. Боб Баркър стана 94-годишен мъж. Той имаше успешна кариера.По време на Втората световна война Баркър се записва във флота на САЩ като пилот-изтребител. След това работи в радиото, докато посещава колеж. По-късно той се премества в Калифорния през 1950 г., за да се съсредоточи върху излъчващата си кариера.В продължение на шест години той води собствено радио предаване, Шоуто на Боб Баркър, и след това домакин Истина или последствия , първото му игрово шоу. Barker също беше домакин на различни игрови шоута, включително Мис Вселена и Мис САЩ . През 1972 г. той започва да хоства Цената е правилна, което е най-продължителното игрово шоу по телевизията.

Бракът му с Дороти Джо Гидиън

Боб Баркър срещна любовта на живота си Дороти Джо Гидиън в гимназията и отидоха на среща на концерт на Ела Фицджералд в Мисури, когато той беше само на 15 години.gettyimages

След като Боб взе отпуск от флота през 1945 г., той се ожени за Гидиън на 12 януари същата година. Те са женени 36 години, преди тя да умре поради рак на белия дроб на 19 октомври 1981 г.

Смъртта на Дороти го съсипа. И никога не се е женил повторно. В интервю с Добро утро Америка през 2007 г. Баркър каза „ Никога не съм имал склонност да се омъжвам повторно. Тя беше жена ми. '

Влиянието на съпругата му върху него

Баркър разкри и как съпругата му го подкрепя. Тя защитаваше правата на животните и беше вегетарианка и това направи Баркър също вегетарианец. Непосредствено след нейната смърт той излезе публично с борбата си за правата на животните.

Мощният бивш водещ и легенда, който през годините е имал незначителни здравословни проблеми, все още скърби за кончината на жена си и редовно посещава гроба й с букет цветя, за да почете годишнините от смъртта си.

Друга много подобна трогателна любовна история е тази на телевизионната кралица Бети Уайт, която никога не се е омъжвала повторно, след като съпругът й Алън Лудден е починал през 1981 г. Алън остава любовта на живота си и тя почита този факт, като не се омъжва повторно. За Боб Баркър и Бети Уайт любовта трае вечно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Успешни рецепти за брак: Том Селек и Джили Мак празнуват 30-та годишнина от сватбата

Популярни Публикации