„Спомням си, че се заключих в банята и плача:„ Джим Кери за детските си страхове и оцеляването на неговото неработещо семейство

Джим Кери разкри за това какво е било израстването за него. Той говори за неговото неработещо семейство, проблеми с родителите и няколко други сърцераздирателни факти за живота му.

Семейните проблеми на Джим Кери може да са довели до сложно детство, но актьорът се е превърнал в един от най-успешните артисти в света.

The актьор е известно телевизионно име от 90-те години на миналия век и първата му водеща роля беше на Ace Ventura: детектив за домашни любимци който излезе през 1994 г. Той продължи да участва в други хитови филми като Тъпи и по-тъпи , Маската и Диво, Диво .Няма съмнение, че Джим е изминал много дълъг път неговата кариера а ролите както в комедийни, така и в сериозни по природа проекти са доказали неговата универсалност и хумор .Известният актьор обаче имаше доста тежко минало, за което не се страхува да говори.

Гети изображения / Идеално изображениеИнтервюто на Джим Кери за детския страх

В интервю от 2013 г. с HollywoodReporter , Джим отвори за своето трудно детство и как го вдъхнови да напише детска история.

Гети изображения / Идеално изображение

Актьорът каза на изданието, че опитът му да бъде 'клоунът на семейството ' докато се опитвам да разбера Вселената , 'мотивирайте го да пише Как Роланд се търкаля , детска приказка за вълна, която се „търкаля“ през трудностите на живота.Гети изображения / Идеално изображение

Дълбоко вниквайки в детството си, Джим Кери каза, че родителите му имат проблеми със зависимостта и в резултат на това той обикновено е бил ужасен, че ще умрат, когато е бил по-малък.

Спомням си, че се заключих в банята и плаках, защото си мислех, че ще умрат.

Гети изображения / Идеално изображение

Докато Джим Кери говори за неговото неработещо семейство, той разкри, че майка му „не е била добре“ и е можела да бъде депресирана. „Беше сериозно“, каза той и добави, че:

Спомням си, че бях на седем години и майка ми на масата казваше неща като „Мозъкът ми се влошава с невероятна скорост!“ или „Моята ангина действа нагоре; Мога да отида по всяко време! ' Такива неща просто биха ме разтърсили до основи. Ужасяващо е, но това беше нейният начин да привлече внимание и да получи любов.

Гети изображения / Идеално изображение

Той обясни, че иска да използва книгата като начин да помогне на други деца, които може да се справят с този тип дълбоки емоции.

За депресията на Джим Кери

През 2004 г. той започна да страда от депресия по време на интервю с CBS .

Чувстваш се като ниско ниво на отчаяние, в което живееш.

Гети изображения / Идеално изображение

Той обаче добави, че се е научил да се справя всеки ден, като е в момента, вместо да прекарва твърде много време, гледайки към миналото или бъдещето.

Гети изображения / Идеално изображение

Родителите на Джим Кери може да са го поставили в положение, в което той трябваше да се тревожи за тяхното благосъстояние и той също се справи със собствените си емоционални борби, но е съвсем ясно, че той е оцелял. Той продължава да се фокусира върху актьорския си талант и досега е постигнал огромен успех. Животът му наистина е вдъхновение.

Джим Кери Семейство Семейни проблеми
Популярни Публикации