„Бях брат“: Съдия Джуди се отвори за детството си и какво я доведе в света на закона

Последната актуална новина „Бях брат“: Съдия Джуди се отвори за детството си и какво я доведе в света на закона за Фабиоза

Съдията на знаменитостите знаеше, че ще направи кариера в адвокат от детството, но какво я накара да избере този път? An интервю тя даде през 2009 г. може да предложи няколко улики!

неопределеноgettyimagesНа въпрос от интервюиращия как е била като дете, съдията каза:Бях нахалник. Мисля, че бях преждевременно.

Тя добави:Обичам да мисля, че ми е било забавно от това, което ми казват. Бях забавно и интересно дете.

Тя също се описа като „Малко магаре.“

Като дете тя се занимава с живопис, балет и музика, но истинският й талант и страст винаги са били „говорим, спорим и обсъждаме“.Съдия Джуди беше предопределена да стане адвокат. На въпрос каква иска да бъде, когато е била дете, тя отговори:

Адвокат, винаги.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Съдия Джуди открива своя брак от 40 години, като разкрива, че съпругът й никога не я е виждал без червило

Тя продължи, че баща й смята, че ще стане добър политик, и забавлява идеята известно време. След като беше възрастна, тя осъзна, че ще направи „Ужасен политик ”, Но тя откри, че е естествена в избраната от нея област - закона. Тя каза:

Винаги казвам, че ако изберете нещо, в което сте естествено вещ и можете да разберете как да си изкарвате прехраната, вие сте изпреварили играта.

Известният съдия никога не е мислил, че ще се озове по телевизията, тъй като в съзнанието й не е имала някакъв особен талант, който хората биха искали да гледат по телевизията. Но вижте къде е тя сега!

Съдия Шейндлин разбра каква е страстта й доста рано в живота. Но тя призовава онези, които намират нещо, за което са страстни, когато са по-възрастни, просто да се справят! Изглежда като добър съвет.

Лесно е да се разбере защо нейното шоу е толкова популярно. Съдия Джуди е хора и това е част от онова, което я е довело до мястото, където е сега.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Заплатата на съдията Джуди все пак не е толкова голяма, казва истинският съдия. И какво мислите?

Популярни Публикации