„Изморих да бъда наоколо“: Ерик Робъртс се отваря в отчуждената си връзка със сестра Джулия Робъртс

Последната актуална новина „Бях изморителна да бъда наоколо“: Ерик Робъртс открива своята отчуждена връзка със сестра Джулия Робъртс във Фабиоза

Въпреки разликата във възрастта, известните братя и сестри Ерик и Джулия Робъртс някога са били неразделни. Когато Ерик започна да има проблеми с наркотиците, отношенията между тях станаха обтегнати и сложни.Напрегнати отношения

Когато родителите им се развеждат, Джулия и по-голямата й сестра Лиза отиват да живеят при майка си, докато Ерик остава при баща си.

След гимназията Джулия се присъедини към братята и сестрите си в Ню Йорк, преминавайки от моделиране към актьорско майсторство, а по-големият й брат Ерик й спечели малка роля във филма си Кърваво червено.Оттогава отношенията на Джулия с брат й се изострят, особено поради битката му с наркоманията. Това предизвика разрив между семейството му и доведе до отдалечаване от Джулия в продължение на много години. Дори не го покани на сватбата си.

Поглед към връзката им

Никой не би повярвал, че Ерик като дете някога е имал проблеми с говоренето, а днес той е известен актьор.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джулия Робъртс (@juliaroberts) на 3 декември 2018 г. в 13:50 ч. PSTГоворейки с По-близо седмично за преодоляването на шансовете актьорът каза, че родителите, които са основали актьорско училище, са помогнали.

Успехът му като актьор вдъхновява по-малката му сестра Джулия и дъщеря му да изпълнят мечтите си в Холивуд. Той каза:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Tommy Habeeb (@tommyhabeeb) на 14 май 2019 г. в 7:30 ч. PDT

Бих искал да мисля, че това е благодарение на мен. Толкова се гордея с нея, че не виждам направо. Също така съм много горд от факта, че дадох на света човека, който е израснал да играе Хубава жена. Дори гледам филма веднъж годишно, само за да се чувствам добре. Това е толкова забавно.

Сега са добре

Всяко семейство, което е имало своя справедлив дял от драмата на или извън екрана, в крайна сметка се гримира.

Говорейки с панаир на суетата , Ерик каза, че дългогодишната му употреба на наркотици е повлияла на по-малката му сестра Джулия. Той каза:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джулия Робъртс (@juliaroberts) на 2 април 2019 г. в 8:13 ч. PDT

Бях изтощително да бъда наоколо: оплакващ се, виновен, неспособен да се наслаждавам на удоволствието. Всеки в моя свят понякога се нуждаеше от почивка и това сигурно включваше Джулия.

Въпреки че продължиха години, без да разговарят помежду си, Джулия и Ерик се събраха отново след раждането на близнаците на актрисата - Финей и Хейзъл. Той отиде да посети Джулия в болницата и тя го посрещна с отворени обятия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ерик Робъртс (@ericrobertsactor) на 13 ноември 2018 г. в 15:57 ч. PST

Сега, когато връзката им е на по-добро място, Ерик смело поема кредит за статуса на знаменитост на сестра си.

Радваме се, че тези братя и сестри в Холивуд успяха да се измислят след всичките тези години.

Популярни Публикации