'Бях шокиран!' Keiko Agena от 'Gilmore Girls' разкрива сюжетна линия за нейния герой, Лейн, който я обърква

- 'Бях шокиран!' Keiko Agena от 'Gilmore Girls' разкрива сюжетна линия за нейния характер, Лейн, който я обърква - Тест - Fabiosa

Как да забравим времето, в което Лейн Ким изненада феновете Момичета от Гилмор с нейната бомба за бременност? Очевидно актрисата Кейго Агена също беше доста шокирана от този аспект.

gettyimagesГоворейки с US Magazine , Агена каза, че намира тази конкретна сюжетна линия за неочаквана.Всичко беше наистина бързо. Тя се кара със Зак и след това изведнъж се сгоди за Зак и на мига забременява, след като прави секс за първи път по време на медения им месец.

По нейно мнение това затрудни малко нещата за Лейн и Агена смяташе, че би било чудесно, ако персонажът можеше да се задълбочи повече в нейната музика.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Съдът на Калифорния внезапно прекратява делото на 101-годишната актриса Оливия Де Хавилланд срещу телевизионното шоу

Лейн разбра за бременността си в седмия сезон на шоуто, така че в крайна сметка остана, когато колегата й от групата Зак (в ролята Тод Лоу) отиде на турне.

gettyimagesПо време на съживяването на шоуто през 2016 г. Зак и Лейн останаха заедно, но Агена не вярваше, че бъдещето им е сигурно. Актрисата каза, че се е научила от характера си, а изненадващата дъга, която нейната история е взела, е част от причината да й хареса да играе тази роля.

Тя обясни, че е добре, че нейният герой я държи на пръсти. Като актьор, е почти малко опасно да се инвестира в идея, - каза тя и добави, че би имало трудности, ако човек автоматично предположи къде ще отиде историята на персонажа.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дейвид Бауи трябваше да бъде част от поредицата „Туин Пийкс“: 5 очарователни факта за телевизионното шоу

Популярни Публикации