Емблематичната телевизионна мама Джули Боуен беше бременна с близнаците си на снимачната площадка на „Модерно семейство“

Джули Боуен „Модерно семейство“ звезда е една от емблематичните телевизионни майки. Знаете ли, че актрисата е била в близо девет месеца бременност, когато се явява на прослушване за ролята?

Джули Боуен е американска актриса, известна най-вече с ролята си на Клер Дънфи в Модерно семейство. Знаете ли, че звездата е бременна на снимачната площадка на комедийния сериал?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джули Боуен (@itsjuliebowen) на 10 май 2017 г. от 12:12 ч. PDTМайка на три деца

Освен че е страхотна актриса, Джули е предана майка на три деца, които споделя с бившия си съпруг, инвеститор в недвижими имоти Скот Филипс. Тя посрещна първото си дете, момче, Оливър на 10 април 2007 г. Нейните синове близнаци Джон и Гас са родени на 8 май 2009 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джули Боуен (@itsjuliebowen) на 6 април 2019 г. в 14:31 ч. PDT

Боуен, която се превърна в емблематична майка по телевизията, каза, че като майка на деца, по-възрастни от нея, я е научила на някои ценни уроци по родителство.Близнаците на Джули Боуен

Звездата от „Модерно семейство“ се явява на прослушване за ролята си на Клер, докато е била бременна с близнаци. Актрисата, която успя да убеди създателите на шоуто, засне пилота, когато беше на почти девет месеца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джули Боуен (@itsjuliebowen) на 13 май 2018 г. в 17:07 ч. PDT

Джули прекарва по-голямата част от времето си, скривайки бременността зад кутии със зърнени храни и кошници за пране, за да заснеме сериала. Актрисата в интервю разкри за преживяването.Говорейки с Достъп до Холивуд , Боуен разкри, че децата й са родени в същия ден, когато тя е получила работата.

„Раждах, родих, когато Стив се обади, за да ми каже, че шоуто е взето.“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джули Боуен (@itsjuliebowen) на 25 ноември 2017 г. в 12:14 ч. PST

Тя добави, че всичко се е променило толкова бързо за нея.

Приключи след 13 години

От 2004 г. Джули беше щастливо омъжена за съпруга си Скот Филипс. За съжаление двойка се разделят след повече десетилетие брак, според ХОРА списание.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джули Боуен (@itsjuliebowen) на 20 септември 2018 г. в 19:08 ч. PDT

Въпреки че причината за раздялата им е неизвестна, актрисата подаде молба за развод през февруари 2018 г. Те разделиха активите си от 25,3 милиона долара, след като постигнаха споразумение, но подробности относно попечителството над деца и издръжката на съпрузите не бяха публично оповестени.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джули Боуен (@itsjuliebowen) на 27 януари 2017 г. в 18:48 ч. PST

Междувременно Джули по време на външен вид на Джими Кимел на живо се опита да идентифицира трите й деца, като докосна лицата им. Актрисата беше със завързани очи и помолена да идентифицира кои деца са нейни от пет деца.

Нямаше съмнение, че бременността ще попречи на Джули Боуен да бъде хвърлена в хитовото семейно шоу.

Знаменитости
Популярни Публикации