„Бременна съм“: Шега, която тя се опита да привлече гаджето си

Последната актуална новина „Бременна съм“: Шега, която тя се опита да навлече на гаджето си

Бременна съм.

- каза тя на приятеля си и не очакваше реакцията му. Видеото от разговора моментално стана вирусно.Whealth от Slaiman / YouTubeПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мама от 10 момчета казва, че просто 'продължава да пада бременна!'

Трябва да има място за a малко хумор във всяка връзка и тази двойка е решила да записва практически вицове, които си теглят един друг, и да ги споделя със своите последователи в YouTube. И така, тя започна този видеоклип, като призна, че напоследък приятелят й е прекалил с лудориите си и е било оправдано изцяло отмъщение. Обаче се обърка ужасно.Whealth от Slaiman / YouTube

Тя се престори на разгорещен разговор с майка си по телефона. Гаджето се качи на колата точно навреме, за да чуе малко от разговора, достатъчно, за да го примами, но недостатъчно, за да разбере какво не е наред. Когато той се опита да говори с разстроеното момиче и попита дали е добре, тя избухна, че е бременна с детето му и майка й беше много разстроена.

През цялото време тя караше да изглежда, че истинският проблем е отношението на майка й, докато младежът отделяше време да обработва огромните новини. Той обаче не го прие много добре и започна да я обвинява изневерява върху него. Момичето знаеше, че той няма да се чувства чудесно, ако има бебе, но отношението му далеч надхвърли нейните очаквания.Whealth от Slaiman / YouTube

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Шегата се обърка: Испанецът плаща $ 73 000 щети, след като рита жена на улицата за забавление

Той поиска да разбере дали му е изневерявала или всичко е шега. Когато момичето се опита да се придържа към историята си и настоя, че никога няма да се шегува с това, той заключи, че тя му е изневерила. Момичето не можеше да разбере защо трябва да бъде или, или докато приятелят й най-накрая направи собствено признание.

Ако е била бременна, сигурно е било дете на друг мъж, защото е бил безплоден! Това признание остави момичето безмълвно, тъй като очевидно това беше най-лошият начин да разберете нещо подобно.

Ето пълното видео.

Виждайки колко съсипано е гаджето й, след като се е наложило да й каже това, тя призна, че бременността й всъщност е шега, въпреки че изглежда вече няма значение. Но имаше и друг обрат!

Whealth от Slaiman / YouTube

Оказва се, че докато дърпаше шега, тя сама попада в такава. В края на видеото младежът разказва, че не е имал никакви проблеми с плодовитостта и е виждал точно чрез малките й трикове!

Какво мислите за този вид лудории? Добре ли са между сладурите или не?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Цена на майчинството: На една снимка жената показа какво трябва да изтърпи, за да роди чрез IVF

Популярни Публикации