„Все още съм изненадан от нея“: Джон Майкъл Хигинс е обсебен от жена си от 16 години и яде тайната си за блажен брак

Джон Майкъл Хигинс споделя най-важното нещо, което поддържа него и съпругата му Маргарет Уелш щастливи в брака им.

Лицето на Джон Майкъл Хигинс винаги изглежда познато на много хора, тъй като актьорът е участвал в толкова много филми и предавания през годините, че е трудно да се брои.Хигинс е най-известен с хостинга Америка казва и с участието на такива скорошни предавания като Щастливо разведен и Страхотна новина . 56-годишният актьор може да се похвали и с щастлив брак със съпругата си на 16 години Маргарет Уелш.Джон Майкъл Хигинс разкрива тайна за перфектен брак

В интервю с По-близо седмично , Джон Майкъл Хигинс беше попитан за това коя е най-добрата част от това да бъдеш женен за Маргарет. Актьорът даде прекрасен отговор, който показва точно какъв брак има:Комуникацията и уважението са точно на върха, но ние също сме големи събеседници. Често ще говорим по теми, които никога не са свързани с шоубизнеса. Чувал съм всичко, което тя има да каже и все още съм изненадан от нея. Сигурен съм, че тя е отегчена до сълзи с мен, но това беше голяма утеха в брака ми. Обичам ... просто да говоря дълго време. Това е любимото ми нещо.

Гети изображения / Идеално изображение

Не можем да не се съгласим, комуникацията е изключително важна и е изключително важно съпрузите да се радват да обсъждат различни теми помежду си.

Коя е Маргарет Уелш?

Не е изненадващо, че Джон и Маргарет са перфектни, тъй като споделят професия. Уелс също е актриса и участва в над 35 телевизионни сериала и филма.

Най-разпознаваемите роли на Маргарет бяха в такива известни предавания като Анатомията на Грей , Модерно семейство , и сапунена опера Смелите и красивите.

Двойки знаменитости
Популярни Публикации