„Невероятният д-р Пол“ и съпругата му са забележителни родители на 3 осиновени деца: Запознайте се с любимото семейство на ветеринарните лекари на телевизията!

Д-р Ян Пол има три осиновени деца със съпругата си на над 50 години Даян и всички те участват в семеен бизнес.

Звездата от Nat Geo Wild Д-р Ян Пол е може би най-харизматичният и симпатичен ветеринарен лекар, който някога сме виждали. Пол е родом от Холандия, където се научи как да се грижи за селскостопански животни и получи диплома по ветеринарна медицина.Всички дългогодишни зрители на Невероятният д-р Пол са запознати и със съпругата му Даян, с която се запознава през 1961 г., когато е бил студент по обмен в Мичиган. Ян и Даян са женени повече от 50 години.

Красивите деца на д-р Пол

Ян Пол и неговата г-жа са доста забележителна двойка, срещнала се в гимназията, оцеляла от продължителни връзки на дълги разстояния, общувайки само чрез писма и изграждайки бизнес заедно. Те са и най-добрите родители на три деца, всички осиновени.Невероятният д-р Пол има две дъщери и един син. Ян и Даян осиновиха сина си Чарлз и дъщеря си Кати като новородени, а втората им дъщеря Даян-младши започна да живее с тях, когато беше на осем, но стана официално осиновена на 18-годишна възраст.

Всички деца участват в семеен бизнес, тъй като д-р Пол ги е научил как да обичат и да се грижат за животните от най-ранна възраст.

Джан и Даян имат ли внуци?

Доколкото знаем, Невероятният д-р Пол двойката има поне трима внуци. Дъщеря им Кати има две деца, а Чарлз има дъщеря.

Чарлз Пол стана баща за първи път съвсем наскоро и семейството не можеше да бъде по-щастливо да посрещне малкия ангел.

Що се отнася до Даян-младши, няма информация онлайн относно нейния личен живот.

Деца на знаменитости
Популярни Публикации