Вътре в бурната 3-годишна връзка на Амбър Портууд и Мат Байер и какво причини тяхното разделяне

Амбър Портууд и бившият й годеник Мат Байер се разделиха след 3 години заедно, но подробностите около раздялата им бяха неясни. Истината обаче излиза сега.

Връзката на Амбър Портууд и Мат Байер беше в заглавията, главно поради разликата им в 18-годишната възраст и противоречивите отношения.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мат Байер (@mattbept) на 12 януари 2017 г. в 17:14 ч. PSTВъпреки това, когато всичко приключи през 2017 г. след около три години заедно, феновете са любопитни за това какво наистина се е случило.

Хронология на връзките на Амбър Портууд и Мат Байер

Амбър и Мат се срещнаха за първи път през 2015 г. в Twitter, по това време Байер беше на 42, докато тя беше на 24. Двойката установи силна връзка, но се видяха едва шест месеца по-късно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мат Байер (@mattbept) на 12 януари 2017 г. в 13:08 ч. PSTСлед първото им пътуване до родния град на Амбър звездата на тийнейджърката мама убеди Мат да напусне дома си и да дойде да живее с нея. След кратко разделяне през 2015 г., дуетът се събра отново и Мат предложи същата година.

Две години по-късно те го нарекоха завинаги.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мат Байер (@mattbept) на 18 февруари 2017 г. в 20:39 ч. PSTАмбър твърди, че е била наивна по време на връзката

По време на интервю с Хора , риалити звездата отвори подробности за връзката си с Мат. Тя приписва наивността си като най-голямото препятствие в отношенията им.

„Бях някак заслепен, защото предполагах, че сме влюбени. Когато искаш нещо толкова лошо и мислиш, че го имаш, ти се опитваш да го задържиш, въпреки лошите неща, които се случват.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мат Байер (@mattbept) на 13 януари 2017 г. в 14:08 ч. PST

Тя описа връзката си с Мат като „наистина ужасна“, наричайки я психически и физически насилствена. Според InTouch седмично , Мат призна, че той е основната причина за връзката, тъй като все още работи върху себе си.

'Опитвам се да направя много работа върху себе си, защото осъзнавам, че падението на връзката ми беше по моя вина.'

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мат Байер (@mattbept) на 18 февруари 2017 г. в 15:01 ч. PST

Те започнали да се сблъскват с проблеми, когато той бил обвинен от множество жени, че не е осигурил издръжка за деца. През 2017 г. те се появиха в Marriage Boot Camp, за да се опитат да оправят брака си, но не се получи.

Мат се ожени месеци след раздялата

Малко след раздялата си с Амбър, Мат намери любовта в обятията на Дженифър Катлийн Конлон. Двойката завърза възела през ноември 2017 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дженифър Гас (@ jentheengineer2019) на 4 юли 2019 г. в 17:07 ч. PDT

Според докладите те са били заедно в продължение на шест месеца, преди да станат публични със своя съюз.

Връзката на Мат и Амбър беше изпълнена с много възходи и падения. За щастие те успяха да сложат край на нещата, преди то да излезе извън контрол.

Двойки знаменитости
Популярни Публикации