„Наистина ли съм бременна?“ Бившият домакин на „GMA“ Джоан Лунден, майка на 7, имаше 2 комплекта близнаци чрез сурогат след 50!

Децата на Джоан Лундрен със съпруга Джеф Конисберг са 2 комплекта близнаци. С 3 по-големи деца от първия си брак, Лундрен е майка на 7 години! Семейството й е доста огромно!

В продължение на близо 2 десетилетия Джоан Лунден беше опора в много американски домове и нейната роля Добро утро Америка , заедно с водещия Чарли Гибсън, докосна много сърца. Но докато мнозина я познават от работата й, телевизионната личност имаше страхотен живот, когато и камерите угаснаха. Децата на Джоан Лунден бяха причината тя да се събужда всеки ден, тъй като тя се предизвикваше да се справя по-добре и да бъде по-голяма.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джоан Лунден (@joanlunden) на 18 август 2018 г. в 7:45 ч. PDT

Джоан Лунден има 7 деца, но 4 от тях със сурогатна помощ

Много майки се борят с това да имат деца по естествен път, но чрез сурогатното майчинство те получават възможност да имат деца. В първия си брак с Майкъл Краус Джоан Лунден ражда 3 деца, но за съжаление те се развеждат през 1982 г.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джоан Лунден (@joanlunden) на 30 октомври 2019 г. в 7:02 ч. PDT

През 2002 г. майката на 3 се омъжи отново за Джеф Кьонигсберг. За разлика от първия си брак, този път Лундрен осъзна, че вече не може да има деца по естествен път. В разговор с MSNBC Лундрен сподели, че след като няколко пъти се е опитвала безплодно оплождане, тя е приела, че не може да има деца.Когато наближавате 50, това също е игра на време и трябва да се запитате, дали наистина става дума за това, че съм бременна, или за родителство и раждане на бебета?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джоан Лунден (@joanlunden) на 1 март 2019 г. в 6:54 ч. PST

През 2003 г. Лундрен и Кьонигсберг стават пионери като двойка знаменитости, които използват помощта на сурогатна майка, за да имат деца. През 2009 г. журналистът каза на Ню Йорк Таймс че макар да не е могла да има деца, тя не е свършила да бъде майка.

Почти все едно не можем да приготвим кексчетата във фурната си, защото фурната е счупена ... Ще използваме фурната на съседа.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джоан Лунден (@joanlunden) на 17 юни 2018 г. в 6:00 ч. PDT

С помощта на сурогати те получиха 2 близнаци Ким, Кейт, Джак и Макс, които направиха Лундрен щастлива майка на 7 красиви деца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джоан Лунден (@joanlunden) на 27 септември 2019 г. в 8:32 ч. PDT

Да си нова майка над 50 години не беше толкова трудно, колкото звучи

Споделяне с MSNBC , Лундрен разкри, че макар да звучи обезсърчително, отглеждането на новородени над 50 е възможно. Тя сподели, че е получила сила от свързването с други жени на нейната възраст, които са станали родители, когато са били малко по-големи.

В момента познавам толкова много хора, дори само в моята сфера от приятели, които правят едно и също нещо.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джоан Лунден (@joanlunden) на 14 октомври 2019 г. в 6:10 ч. PDT

Когато наближава 70 години, Джоан Лундрен е горд матриарх на много голямо семейство и не би искала по друг начин. Тя чувстваше, че се нуждае от повече деца и след всичко друго се провали, получи помощ от сурогатни майки и всичко се получи перфектно.

Какво мислите за решението на Джоан Лундрен да има деца? Ако искате, бихте ли отглеждали бебета след 50?

Бременност Деца
Популярни Публикации