Без кости ли е? Запознайте се с Джулия Гюнтел Ака Злата: Най-гъвкавата жена на планетата Земя

Последни актуални новини Без кости ли е? Запознайте се с Джулия Гюнтел Ака Злата: Най-гъвкавата жена на планетата Земя на Фабиоза

Наличието на гъвкавост е както генетичен, така и придобит талант. Това състояние се нарича „хипермобилност“ и засяга съединителната тъкан на тялото, което го прави много по-еластичен от нормалните граници. Да, за ваша изненада е възможно разстройство.чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-гъвкавото лице в света: Този човек стана известен благодарение на необичайната си способност на живот

Ако тази ненормална черта не се контролира, тя може да породи много по-малко обсъждани недостатъци. Съединителната тъкан е елементът, който държи ни заедно физически. Той присъства във всички наши органи, включително кожата, мускулите, кръвоносните съдове. Безопасно да се каже; почти навсякъде. Дори заобикаля ставите, сухожилията и връзките. Така че, всяко грешно движение извън обсега ви ще доведе до разкъсване на мускулите.Освен тези мини неразпознаваеми наранявания, съществува и опасност от малки травми в тялото да поемат удари на участъци до максимални граници. Така че, ако мислите да се опитате да откриете дали гъвкавостта е вашето скрито умение ; препоръчваме ви да вървите бавно и лесно!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Лесни и ефективни упражнения срещу отпусната кожа на ръцете за жени над 40 години

Най-гъвкавото момиче някогаСвръхчовешкото момиче, Джулия Гюнтел от Германия, е счупила рекорда за най-много цветя, взети с уста в изкривен гръб Времевата рамка беше само една минута и тя успя да го постигне с 6 цветя на снимачната площадка на Шоуто на рекордите 'в Милано, Италия. Тя е по-популярна с името „Злата“, което означава „Златна“. Е, Злата е по-скоро диамант!

Този изумителен изкривител може да се побере дори в куфари и малки пространства. Според съобщенията тя е най-разтегливата жена в целия свят. Човек чупи гърба дори да я погледне!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: От момиче с насилствено детство до известен психолог: История на Мод Жулиен

Още един човек с необичайно тяло

81-годишната Кати Юнг държи рекорда на Гинес за най-малката талия в света . Тя беше започнала обучението си за талията през 1959 г. Точно преди да се омъжи за съпруга си Боб. Тогава корсетите за тяло с „намаляване на инча“ бяха много модерни, което очарова Боб. Желанието му беше изпълнено, когато Кати победи всички конвенционални типове тяло и придоби най-стисната талия досега!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елизабет Вурхис (@gimmiedanger) на 16 август 2015 г. от 12:20 ч. PDT

Някои дори смятат, че това е грубо или странно, но е чиста упорита работа. Споделете това и ни уведомете, ако вярвате, че тези дами са наистина чудотворни!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 6 ползи за здравето от разтягането: от подобряване на баланса до облекчаване на стреса

Популярни Публикации