Това истина ли е? Скот Истууд обвинява Аштън Къчър, че е измамил Деми Мур с приятелката си

Последни актуални новини Това вярно ли е? Скот Истууд обвинява Аштън Къчър, че е измамил Деми Мур с приятелката си на Фабиоза

Аштън Къчър и Деми Мур шокираха феновете, когато взеха решение да прекратят брака си. Когато двойката официално се разведе през 2013 г., започнаха да се разпространяват много слухове относно причината, поради която любовната им история стигна до финала си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от HDFASHION & LifeStyle (@ hdfashion.tv) на 18 април 2019 г. в 12:37 ч. PDTМнозина бяха убедени, че това има нещо общо с предполагаемото измама на Къчър. Пресата твърди, че актьорът е заловен с 2 жени в гореща вана на шестата годишнина от сватбата на неговата и Деми.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Аштън Къчър Източник (@kutchersource) на 14 април 2019 г. в 19:43 ч. PDT

Не знаем със сигурност какво се е случило. Актьорът Скот Истууд обаче е сигурен, че Къчър е изневерявал на Мур, тъй като една от тези две жени е негова приятелка.Откровението на Истууд

По време на интервюто си с Анди Коен през 2015 г. Скот пусна много неочаквана слухова бомба. Коен разговаря с него и актьора Джон Крайър, който сподели, че в миналото е излизал с Деми Мур и след това е трябвало да работи с Къчър, който по това време все още е бил женен за нея.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Dreams Hollywood (@dreams_hollywood_) на 16 април 2019 г. в 14:52 ч. PDT

Точно в този момент Истууд разкри, че и той има връзка с Аштън. Той твърди, че по това време приятелката му му е изневерявала с Къчър. Както се оказва, бившата Сара на Скот е една от онези 2 жени, замесени в скандал с гореща вана.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Скот Истууд (@scotteastwood) на 16 март 2019 г. в 18:43 ч. PDT

Истууд каза, след като чу историята на Джон Крайър:

Ако ви кара да се чувствате по-добре, той наистина е спал с една от бившите ми приятелки. Но по това време тя беше моята настояща приятелка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Скот Истууд (@scotteastwood) на 1 август 2016 г. в 21:11 ч. PDT

След това водещият попита как актьорът разбра за това, на което Скот отговори:

Е, това беше, мисля, катализаторът, който разби него и Деми.

След това Коен попита дали тя е едно от онези момичета с гореща вана, а Истууд потвърди предложението му, като каза, че той и неговият приятел „излизат с тези две момичета“.

Въпросната жена, Сара, също говори за случилото се, твърдейки, че Къчър я е „съблазнил“. Сара уверява, че Аштън й е казал, че е разделен от Деми и двамата след това са прекарали нощта заедно.

Какво лудо място е Холивуд, не мислите ли?

Популярни Публикации