Issa Rae Отслабване: Несигурната звезда го приписва на здравословния начин на живот

Сега Иса Рае изглежда съвсем различно. Каква е нейната тайна за отслабване?

Issa Rae Отслабване: Несигурната звезда го кредитира за здравословен начин на живот Issa Rae Отслабване: Несигурната звезда го кредитира за здравословен начин на животГети изображения / Идеално изображение

Познавате ли Иса Рае? И гледали ли сте някога нейната уеб поредица в YouTube Неудобно черно момиче? Ако отговорът ви е отрицателен, определено трябва, тъй като това супер талантливо момиче си заслужава вниманието.Първо, не позволявайте на Неудобно черно момиче персона ви подвежда: Иса Рае не е неудобна, тя е уверена! Младата жена не се страхува да бъде себе си, казвайки това, което наистина мисли и ние я обичаме заради това.Въпреки това много фенове все още искат да знаят повече за Иса Рае и нейния път към успеха. Ето няколко интересни факта за младата, но видна актриса.

Коя е Иса Рае?

Иса Рае е родена през 1985 г. като Джо-Иса Рае Диоп. Баща й е педиатър от Сенегал, а майка й е учителка от Луизиана. Иса има четирима братя и сестри. Родителите й се запознават във Франция, където и двамата учат, но за съжаление се развеждат, когато Иса е била в гимназията.Иса е отгледана в Потомак, Мериленд, където е била член на отбора по плуване и е играла уличен хокей. Когато момичето беше в шести клас, семейството й се премести в Лос Анджелис, където посещава средно училище. Иса е завършила гимназията по медицина и наука „Кинг Дрю Магнит“, където е развила страстта си към актьорството.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Иса Рае (@issarae) на 16 декември 2019 г. в 16:46 ч. PST

Rae е завършила Станфордския университет с бакалавърска степен по африкански и афро-американски изследвания през 2007 г. В Станфорд Иса намери Трейси Оливър, която й помогна да стартира Неудобно черно момиче. Този проект беше първият, който събра много внимание от обществеността. От 2011 г. тя продължава да развива своя канал, който съдържа съдържание, създадено от цветни хора.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Иса Рае (@issarae) на 28 септември 2019 г. в 15:06 ч. PDT

Няколко години по-късно Иса Рае изгрява до звезда, след като създава и участва в телевизионния сериал на HBO Несигурни . Това беше огромен успех и актрисата получи две номинации за награда 'Златен глобус' за най-добра актриса. Иса също е писател: тя е написала автобиографична книга, озаглавена Нещастията на неудобното черно момиче.

История на Issa Rae за отслабване

По време на снимките на първия сезон на Несигурни , много хора забелязаха, че Иса Рае отслабна. Телевизионната звезда парадира с невероятната си фигура на червените килими и кориците на списанията, но този факт кара феновете й да се интересуват какво се е случило с актрисата. Въпреки че никога не е била много тежка, загубата на тегло е забележима. Как успя да свали килограмите? И направи ли го по здравословен начин?

Issa Rae Отслабване: Несигурната звезда го кредитира за здравословен начин на живот Issa Rae Отслабване: Несигурната звезда го кредитира за здравословен начин на животГети изображения / Идеално изображение

Накрая Иса Рае разкри тайната, която й помогна да остане в перфектна форма. Ето какво трябва да знаете за отслабването на Иса Рае.

Трябваше да презареди

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Иса Рае (@issarae) на 1 август 2019 г. в 8:10 ч. PDT

Иса Рае каза:

Процъфтявам от нови стартове. Ще направя почистване или диета - имам нужда от бутон за нулиране. Така че да се виждам по телевизията за сезон беше оправдание да бъда като „Искам да сваля няколко килограма.“ Искам да изглеждам най-добре, да бъда най-добрият и да се чувствам най-добре.

Здравословният начин на живот е от ключово значение

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Иса Рае (@issarae) на 13 януари 2020 г. в 13:34 ч. PST

Тя добави:

Започнах просто да се храня правилно. Спрях да ям всички неща и започнах да ям по-малко от нещата. Опитвам се да отслабна от 12-годишна. За мен [Insecure] всъщност ми даде повод да го направя и всъщност става въпрос само за това как се чувствам и как искам да изглеждам. И всичко е суета. Искам да изглеждам добре по бански през лятото. Искам да изглеждам добре на мен гол и когато декември се търкаля, ще ям отново и ще отида в града.

Упражненията са важни

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Иса Рае (@issarae) на 13 юни 2019 г. в 18:17 ч. PDT

Подобно на много от нас, Иса не обича да спортува и тя признава свободно този факт. В интервюто за Женско здраве , тя каза:

Бях голямо оправдание, що се отнася до правилните упражнения и хранене. Щях да избухвам да се опитвам да работя и да бъда добър. След това, след като падна, щях да кажа: „Е, винаги има догодина. Позволете ми да го направя моя новогодишна резолюция. ’Но дори и тогава пак щях да се храня неправилно, докато тренирах енергично.

Днес обаче тя тренира редовно и й отнема около един час на ден.

Аз тренирам около час всеки ден. Моят квартал има куп хълмове, така че върви нагоре по хълмовете. След това редувам ходене и джогинг. Мразя джогинга - ходите в кръгове, но осъзнавам, че това помага.

Това не е първият път, когато Иса отслабва. В мемоарите си Нещастията на неудобното черно момиче, актрисата припомни, че е отслабнала преди много килограми, когато пътува до Сенегал. Иса прекарва няколко години в Сенегал с родителите си, когато е била дете. Тя също хвърли малко тежест в Станфорд.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Иса Рае (@issarae) на 5 април 2019 г. в 15:25 ч. PDT

Този път обаче, като пое първо контрола над дажбата си, тя успя не само да отслабне, но и да я спре.

Вижте интервюто на Иса Рае по-долу, за да научите повече за тази прекрасна актриса:

Иса Рае излъчва увереност и е чудесен пример за жени по целия свят. Тя обича това, което прави, и помага на другите хора да подобрят самочувствието си. Какво може да бъде по-добре?

С нейния зашеметяващ подход към здравословния начин на живот и уелнес, бъдещето на Иса изглежда светло, дръзко ... и определено, сигурно. Съгласен ли си?

Знаменитост
Популярни Публикации