„Всичко се случи наистина бързо“: Децата на Ричард Доусън откровено говорят за последните му дни

Последната актуална новина „Всичко се случи наистина бързо“: Децата на Ричард Доусън откровено говорят за последните му дни във Фабиоза

Когато някой споменава Семейна вражда , повечето от нас се сещат Стив Харви . Но кой може да забрави брилянтния оригинален водещ на шоуто, Ричард Доусън?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Family Feud (@familyfeud) на 12 февруари 2018 г. в 16:56 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Водещият на „Jeopardy“ Алекс Требек е диагностициран с рак на панкреаса: „Ще се боря с това“Доусън беше в шоуто от самото му начало през 1976 г. Той напусна шоуто през 1985 г., но по-късно се завърна за един сезон, от 1994 до 1995 г.

Много обичаният домакин почина през 2012 г., на 79-годишна възраст. Семейството му беше натъжено от загубата, но те също бяха облекчени и децата му обясниха на Достъп до Холивуд защо са се чувствали така.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Wesbound (@wesbound_one) на 21 ноември 2018 г. в 3:27 ч. PST

„Не трябваше да мине през това“

Говориха най-малките деца на Доусън, синът Гари и дъщеря Шанън Достъп до Холивуд малко след като баща им почина. Само три седмици преди смъртта си, известният домакин получи мъчителна диагноза: етап 4 рак на хранопровода .

Сърцето на Доусън отстъпи на 2 юни 2012 г. и Гери си спомни как се случи. Въпреки че той и други членове на семейството бяха съкрушени, мисълта, че Ричард не трябваше да страда чрез изтощително лечение, беше утешителна.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Destiny Chavez Gualtieri (@lucianiroses) на 26 февруари 2019 г. в 13:22 ч. PST

Гари каза:

[Татко] беше диагностициран с рак точно както преди три седмици, така че всичко се случи наистина бързо. За щастие той не трябваше да преживява всички лоши лечения и други подобни.

Той получи инфаркт и отиде в болницата. Всъщност той започваше първото си лъчелечение, когато имаше инфаркт.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джесика (@gtarules) на 6 януари 2019 г. в 20:19 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: История за рака на Майкъл Дъглас: Актьорът споделя опита си от побеждаването на рака на устната кухина от етап IV

Шанън добави, че баща им е имал наглед безобиден симптом и дори не знаех, че може показват сериозни проблеми :

Преди нямаше табели. Той просто си помисли, че има киселини в стомаха и след това разбра, че има рак на хранопровода в четвърти стадий.

В последните си мигове Доусън беше заобиколен от най-близките и най-близките си и моментът, в който се сбогуваха, беше горчив. Шанън си спомни:

Той беше заобиколен от семейството си, децата си, майка ми ... беше мирен момент.

Гари добави:

Беше толкова хубаво, защото всички трябваше да се сбогуваме ... когато се сбогувахме, очите му се отвориха, той ни прегърна. Беше красив момент.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от MJett Letourneau (@marie_letourneau_) на 4 март 2019 г. в 15:34 ч. PST

Децата на Ричард Доусън

Шанън (р. 1990) е най-малкото дете на домакина. Майка й е втората съпруга на Ричард, Гретхен Джонсън. Ричард и Гретхен се срещнаха нататък Семейна вражда , където тя беше състезател.

Гери (р. 1962) е средното дете на Ричард, родено в първия му брак с британската актриса Даяна Дорс. Гери има по-голям брат Марк (р. 1960).

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Оливия Нютон-Джон изпраща вдъхновяващо съобщение до Алекс Требек сред раковата му битка: „Можете да преминете през това“

Популярни Публикации