„Изглежда като кърпа:“ Хайди Клум предизвиква неодобрение от социалните медии поради избор на тоалет

Хайди Клум обича да поема моден риск. Но в този случай много хора се съгласяват, че това просто не се е изплатило. Тя излезе в облекло и някои се чудят дали е кърпа. Вижте необичайния външен вид.

Хайди Клум не се интересува какво мислите за тоалетите си. Но това не попречи на хората да претеглят наскоро, когато тя носеше нещо, което някои смятаха за необичайно.

Хайди Клум за модата

Като модел и дизайнер, животът и кариерата на Хайди се въртяха предимно около модата. И за да е в крак с тенденциите или да зададе нови в някои случаи, е известно, че тя поема няколко риска.Гети изображения / Идеално изображение

Телевизионната личност призна това USA Today когато тя призна, че е имало моменти, когато хората не са одобрявали точно външния й вид.

Бил съм в списъка на най-лошо облечените много пъти.Хайди добави, че това не й пречи да направи своето и да прегърне коя е тя.

Важно е да бъдете верни на това, което сте. Винаги съм обичал модата, никога не съм вървял по консервативния път.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хайди Клум (@heidiklum) на 3 февруари 2020 г. в 11:37 ч. PSTСписание Redbook похвали стила на Хайди като „готин и без усилие“. И тя също така е определила тенденции, които други продължават да възприемат. Така че можем да видим защо Хайди е удобно да бъде критикувана, тъй като много от идеите й там се оказват добре приети.

Този път прекалявате?

Въз основа на реакциите в социалните медии, неотдавнашното облекло на Хайди Клум не беше точно вдъхновение за някои потребители на интернет.

Красивата манекенка излезе в рокля в цвят на тийнейджър, която имаше цепка до бедрото. Величествената рокля извън рамото показа тонизираните рамене на Хайди на показ. Тя завърши бляскавия си външен вид с подходяща чанта и чифт голи токчета.

Гети изображения / Идеално изображение

Нейният стил определено привличаше вниманието, но някои хора не одобряват.

Реакции

Потребителите на интернет хвърлиха един поглед на облеклото и заключиха, че това е ужасен избор. Той беше сравнен с кърпа, одеяло, завеси и дори завеси.

@nayrhz:

Това одеяло ли е?

@ kkphillips123:

Тя събори завесите на майка си. Тя ще се побърка !!!!

Гети изображения / Идеално изображение

@ s.ann.m.84:

Прилича на кърпа.

@bashir_farwa:

Драпирането на чаршафа бъде като ...

@ meetme.at.3am:

Когато намерите полата на майка си като дете и решите да я носите като рокля.

@ demicocina19:

Това е завеса за душ !!!!

@ylia_mar:

О! моите завеси !!! Хайди, моля те, върни се.

Гети изображения / Идеално изображение

Изглежда добре на 46

Хайди може да не е получила много любов с този външен вид, но я хвалят за зашеметяващото си тяло.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хайди Клум (@heidiklum) на 13 януари 2020 г. в 15:00 ч. PST

На 46-годишна възраст тя има онова, което мнозина се съгласяват, е завидна цифра, но не е случайно. Ето някои от нейните фитнес режими.

  • Тя разкри на WomensHealthMag че тя пие смути първото нещо сутрин, за да започне деня си правилно.
  • Хайди взима здравословни решения през цялата година и една от любимите й тренировки работи, каза тя за Блясък .
  • Тя се възползва от други физически дейности, с които разполага. Например, тя разхожда кучето си, скача на батута с децата си и т.н.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хайди Клум (@heidiklum) на 1 октомври 2019 г. в 12:52 ч. PDT

Разбира се, не всичките й външни погледи се считат за перфектни, но Хайди Клум няма да спре да проучва. Целта й не е винаги да прави най-добре облечения списък. Тя е по-фокусирана върху носенето на това, което се чувства добре и разширяване на творческите си възможности. Това е една от причините феновете й да продължават да я уважават. Винаги можете да разчитате, че Хайди ще разбие плесента, що се отнася до модата.

Знаменитости Хайди Клум
Популярни Публикации