„Беше напълно опустошително“: Марк Уолбърг загуби най-голямата си сестра същия ден, когато се роди дъщеря му

Сестрата на Марк Уолбърг, Дебора Деби

Марк Уолбърг е олицетворение на успеха, достойни маниери и забавна личност. Любовта му към семейството му е нещо, което е необяснимо и в случай, че не сте знаели, в цялото пило има девет деца.Не само родителите и братята и сестрите на Марк известно време живееха в бедност, но семейството също се сблъска с непоносима болка и невъобразима загуба - смъртта на Деби Уолбърг, сестрата на актьора.

От какво умря Деби Уолбърг?

Сестрата на Марк Уолбърг почина в същия ден, когато се роди първата му дъщеря. Това е като заместването: единият човек си отива, другият идва на бял свят.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Rhea Wahlberg (@byrheawahlberg) на 4 април 2018 г. в 11:48 ч. PDTThe Отклонила обясни звезда И Канада че Деби е щяла да отстрани камъни в бъбреците в болница, но изведнъж е починала от инфаркт и септичен шок през 2003 г. В момента на смъртта е била само на 43 години.

Умирането на Деби Уолбърг беше шок за цялото семейство, особено за майка й Алма, която изпадна в депресия и загуби самоличността си, докато се справяше с мъката. „Беше напълно опустошително“ - каза просто Марк.

Майка ми наистина изпадна в голяма дълбока депресия, след като сестра ми почина. Беше същия ден, когато се роди дъщеря ми [Ела] и тя ще навърши 16 години на 2 септември, така че беше отдавна, но никой родител не трябва да губи дете.

Поради успеха на Марк и брат му Дони, Алма спря да бъде Алма и стана майка на Марк и Дони. Това беше опустошителен период за нея, губейки се стъпка по стъпка. Братята обаче признаха, че телевизионното предаване ‘Wahlburgers’ й е помогнало и цялото семейство се оказва и се справя с мъката.

Говоря на Холивудски живот през 2019 г. Трансформатори star каза, че това е нещо повече от шоу, бизнес и успех. Телевизионното шоу изненадващо събра семейството и предостави на Алма Уолбърг мир, самоличност и възторг, след като загуби първата си дъщеря.

Семейството все още отдава почит на покойната Дебора повече от десетилетие след нейната смърт

Интересни факти за Марк Уолбърг

  1. Той стана наркоман на 13 години.
  2. Той напусна училище на 13 години поради финансови проблеми на семейството, въпреки че по-късно получи училищно образование на 42-годишна възраст.
  3. Той е арестуван над 20 пъти, включително опит за убийство. Той излежа само 45 дни от 2-годишна присъда.
  4. Преди актьорската кариера той беше модел на бельо за Калвин Клайн.
  5. Марк и братята му са съсобственици на ресторант в Масачузетс, наречен Wahlburgers.
  6. Най-важното е, че той съжалява за миналото си и живее уважителен, щастлив и спокоен живот.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Марк Уолбърг (@markwahlberg) на 16 март 2019 г. в 17:22 ч. PDT

Уолбъргите трябваше да изпитат съкрушение и скръб едновременно. Въпреки че за тях беше предизвикателство да намерят отново сила, тяхната специална връзка и взаимно уважително поведение наистина допринесоха за тяхното възстановяване. Рожденият ден на дъщерята на Марк обаче му напомня за онзи трагичен ден, но какво друго може да направи? Единственото решение е да бъдете търпеливи и силни, защото това е животът.

Марк Уолбърг Знаменитости Смъртта на знаменитости
Популярни Публикации