Никога не беше точното време: Сърцераздирателната любовна история на Джеймс Стюарт и Маргарет Сулаван

- Никога не беше точното време: Сърцераздирателната любовна история на Джеймс Стюарт и Маргарет Сулаван - Знаменитости - Fabiosa

Джими Стюарт и Маргарет Сулаван направиха четири невероятни филма заедно. Химията им беше толкова интензивна, че феновете подозираха, че може да се случва нещо повече. До известна степен те бяха прави, но изглежда, че времето никога не благоприятства дуета. И въпреки че изпитваха чувства един към друг, любовната им история просто никога не се случи.Как се срещнаха

Двамата се срещнаха за първи път, когато и двамата започнаха кариерата си в театралната компания, Университетски играчи. Първият съпруг на Стюарт и Сулаван, Хенри Фонда, стават добри приятели, преди да се оженят. Всички те бяха приятели от години. И в един момент той дори я покани на среща. Веднъж Сулаван описа тази покана като „ най-дълъг, най-бавен, срамежлив, но най-искрен - такава, която някога е получавала. По това време Стюарт беше малко играч, а Съливан също беше малко там. Независимо, те бяха сладки и нежни помежду си.

чрез GIPHY

Сулаван беше първият, който успя да влезе в актьорските големи лиги, но тя настоя да вземе Стюарт точно заедно с нея. По време на производството за Следващия път, когато обичаме , тя успя да убеди Universal да доведе Стюарт на борда на филма.

чрез GIPHYТе продължиха да действат Магазинът около ъгъла , Ангелът от магазина и Смъртната буря заедно, всеки път, играейки взаимен любовен интерес.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джъстин Трюдо и Софи Грегоар: Любовната история на първата двойка на Канада

Екранна химия

Сулаван продължаваше да бъде истински приятел на Стюарт с течение на годините. Той беше много нервен и неуверен в себе си, но тя го насърчи и му помогна да усъвършенства актьорските си умения. Тя вярваше в Стюарт. Всъщност режисьорът Едуард Х. Грифит веднъж каза, че именно Сулаван е направил Стюарт звезда.

Не след дълго те бяха известни по целия свят. Клюките, че двойката има нещо повече от приятелство, започнаха да се вихрят. Дори се спекулираше, че вторият й съпруг Уилям Уайлър е подозрителен към частните репетиции на Сулаван и Стюарт.

Сулаван се развежда с Уайлар през 1936 г. и се жени за Лиланд Хейуърд същата година. Те се преместиха в къща точно по улицата от Стюарт, която само запали слуховете. Продуцент и съосновател на Metro-Goldwyn-Meyer (MGM) веднъж каза за екранната химия на дуото:' Не знам какво по дяволите е, но със сигурност скача от екрана. '

чрез GIPHY

Брук Хейуърд, дъщеря на Сълаван и Лиланд Хейуърд, написа книгата Haywire , което основно бяха нейните мемоари за израстването с двама известни родители. Стюарт беше споменат в няколко глави.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 'Ред и законност:SVU’: Мариска Харгитай се събира с бившия съ-звезда Кристофър Мелони

На страница 89 от книгата Глория, съпругата на Стюарт, твърди, че Сулаван и Стюарт са имали връзка, докато тя е била омъжена за Фонда. Но те прекъснаха нещата, когато разбраха, че това ще се отрази на приятелството му с Фонда. Тя също така добави, че фактът, че Sullavan ' използвани мъже, но тя никога не е използвала Джим, „беше друга причина, поради която не се събраха, въпреки че бяха влюбени. Той я обичаше, но докато продължаваше да я вижда да преминава от мъж на мъж, скоро прие, че истинска връзка може никога да не се случи.

Край

До края на живота си той остава приятел с Маргарет Сулаван дори докато нейното здраве и слава избледняват през 40-те и 50-те години. В крайна сметка, когато беше на 50 години, тя почина след предозиране с барбитурати.

Глория каза, че след смъртта си:

Той се превърна в нещо като отшелник за известно време ... Той загуби искрата, която винаги е била там ... искрата изгасна не с провала на филмите му, а със смъртта на Маргарет Сулаван.

За съжаление, въпреки че се обичаха много, просто никога не разбраха как да бъдат заедно. Те се споразумяха да бъдат приятели и да изследват многото аспекти на своите чувства в четирите филма, които направиха заедно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джейсън Алдийн и Бретан Кер Алдийн споделиха щастливите новини: Те имат син

Война Изкуство Любовна история
Популярни Публикации