„Това беше едно от най-добрите времена от целия ми живот“: Барбара Минти беше от страната на Стив Маккуин, докато той не изчезна

Последната актуална новина „Това беше едно от най-добрите времена от целия ми живот“: Барбара Минти беше от страна на Стив Маккуин, докато той не изчезна във Фабиоза

Легендарният актьор Стив Маккуин беше една от най-готините звезди на своето време. Като един от най-мъжките актьори на телевизията, Стив покори много женски сърца. Той беше женен три пъти.Той имаше две деца от първата си съпруга Нийл Адамс. Вторият му брак, с актрисата Али Макгроу, не продължи много дълго, преди да се разведат. След това се ожени за Барбара Минти, модел.

Докато смъртта не ги раздели

Стив Маккуин, една от най-големите атракции в Холивуд, почина в болница в Мексико на 50-годишна възраст. Той имаше рядка форма на рак на белия дроб.Той беше в болницата за операция за отстраняване на масивен тумор, когато получи инфаркт. Третата съпруга на Маккуин, моделът Барбара Минти, и двете му деца от предишен брак бяха до него, когато той почина.

Най-добрите времена от живота й

Приживе първите два брака на Стив завършиха с развод. Третият му брак с Барбара Минти е прекъснат за съжаление след смъртта му. Двойката, която беше заедно няколко години преди смъртта му, имаше щастлив брак.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от lamaneta (@lamaneta) на 25 септември 2017 г. в 5:21 ч. PDT

Барбара се срещна със Стив в Лос Анджелис, когато я хвърли за ролята на индийска принцеса във филма си. Моделът каза, че не е говорила по време на първата им среща, че е имало атракция.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @ an.to9170 на 4 октомври 2018 г. в 10:51 ч. PDT

В интервю моделката определи брака си с актьора като най-добрите времена в живота си. На въпрос какво е да си женен за него, тя каза:

Обичах го, тъй като това беше едно от най-хубавите времена в целия ми живот. Беше много сладко време. Обичах ранчото и фермата, която споделихме. Това беше мечтата на всяко малко момиченце. Стив ми беше толкова сладък.

Моделът, който беше фотограф, спря да прави снимки след смъртта на Стив.

Какво прави тя сега

Барбара говори за това как азбестът отне живота на съпруга й и защо САЩ трябва да го забранят. Третата съпруга на Стив говори за диагнозата на покойния си съпруг, както и за физическата и емоционална болка, които той претърпя, търсейки лечение на мезотелиом в САЩ и Мексико.

Бившият модел също представи своята книга, Steve McQueen: The Last Mile Revisited , който подробно описва живота й с късната икона на екрана и битката му с мезотелиом.

Може да са били женени за кратко, но Барбара Минти явно е обичала Стив Маккуин и все още му липсва.

Популярни Публикации